2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
ممنون عزیزم، همینطور برای تو ان شاالله

شماهم امپول ازاد سازی تخمک براتون دردناک بود؟

چقققققققققققققد درد داشت. دیشب دوتا زدم تور نافم ضععععععف کردم فشارم افتاد. آب قند خوردم

امروزیه رو بردم بیرون برام بزنن😢

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام من اومدم با دو تا فندق گومبولی مهدیه اعصاب خورد کن ترین بیمارستان دنیاست صبح گفتن یه دونه مو ...

عزیزم خدا بخواد همچین جوندار بشن چشم دکترا چهار تا بشه....

عزیزم پیشاپیش مادرشدنت مبارک....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کن بعد به دنیا اومدن ببینی بچه ت مثلا سیاه پوستِ😂😂😂 ممنون ازت مهربون 

خخخخخخخخ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها یه سوال دارم اینکه جنین چند روزه انتقال بدیم از ما میپرسن یا خودشون تصمیم میگیرن ؟

والا درستش اینه خودشون تشخیص بدن و درستترین کارو بکنن....

سلام دوستان  نتیجه من امروز مشخص شد گرچه رضایت بخش نبود اما برای تجربه بیام خدمتتون بگم من کل ...

عزیزم بازم خدارو شکر طعم شیرین مادر شدنو چشیدی....

امیدوارم به زودی خودش معجزه وار تو دلت جوونه بزنه....

عزیزم پس دیگه انتقال ندادی؟

شماهم امپول ازاد سازی تخمک براتون دردناک بود؟ چقققققققققققققد درد داشت. دیشب دوتا زدم تور نافم ضععع ...

عزیزم احتمالا خوب نزدی دقیق یادم نمیاد ولی در کل هیچ کدوم از آمپولام انقدرا درد نداشتن....

تنها آمپول دردناک همون پروژسترونا بودن که اونم به لطف همسرم کمتر اذیت شدم.....

عزیزم احتمالا خوب نزدی دقیق یادم نمیاد ولی در کل هیچ کدوم از آمپولام انقدرا درد نداشتن.... تنها آمپ ...

دور نافی زدین؟

جنس سرنگ ها شیشه بود

و محلول داخلش اماده داشت. یخچالی هم بود

اخه امروز که بردم بیرون هم خیییییلی درد داشت😢

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
شماهم امپول ازاد سازی تخمک براتون دردناک بود؟ چقققققققققققققد درد داشت. دیشب دوتا زدم تور نافم ضععع ...

عزیزم هاش سی جی نبوده پس....

احتمالا دیفیرلینی دکاپیتیلی چیزی بوده درسته؟

دور نافی زدین؟ جنس سرنگ ها شیشه بود و محلول داخلش اماده داشت. یخچالی هم بود اخه امروز که بردم بیر ...

عزیزم برا من آزادسازیام هاش سی جی بردن....

برا من عضلانی بود....

شما چون هایپر شدی احتمالا دیفیرلین یا سایر مشتبهاتش تجویز شده....

عزیزم بازم خدارو شکر طعم شیرین مادر شدنو چشیدی.... امیدوارم به زودی خودش معجزه وار تو دلت جوونه بزن ...

مرسی انا جون 

قربونت 

قسمتم نبوده 

یه پروژه تحصیلی دیگه دارم دعا کن حداقل اون با موفقیت جلو بره

راستش من انتقال فرش نمی خواستم چون احتمالا برم خارج و امکان بارداری و بچه داری ندارم 

برام دعا 

خیلی خورد تو ذوقم 

راستی انا جون یه سوال 

چند نفر اونجا بودن هر دو هفت جنین داشتند و همش هم خوب  البته واسه اونا از حدود ۱۵_۱۶ تخمک اینقدر جنین در اومده بود و بقیه پوچ بوده 

برای من که همه تخمک ها جنین شدند ولی بعدش کیفیت نداشتن ، احتمالا مشکل از اسپرم بوده؟؟

یعنی حتی جنین های دختر رو هم نشد فریز کنیم 

برای انتقال فرش ، ۵ جنین بود ولی ارزش فریز نداشت 

آنا جونم 🍃☘

دکتر ویزیت قبلی برای من کمربند بارداری نوشت و یه کرم برای ترک شکم...

حالا سوالم اینه .. من خارش پوست ندارم،بنظرت بزنم؟یا نه فقط زمانی که خارش داشتم؟؟؟ گفت به رون پا و شکم و سینه ها میتونی بزنی.

کمربندو چی..شیمکم گنده نیست ک ببندم...

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم برا من آزادسازیام هاش سی جی بردن.... برا من عضلانی بود.... شما چون هایپر شدی احتمالا دیفیرلی ...

اره. احتمالا

hcg  نبود😕

خواهرای مهربونم☘

من و دخملی فردا میریم اکوی قلب❤

التماس دعا🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مرسی انا جون  قربونت  قسمتم نبوده  یه پروژه تحصیلی دیگه دارم دعا کن حداقل اون با م ...

عزیزم من نمیدونم اما فکر کنم یکی یه بار یه مطلبی گذاشته بود یادم نمیاد منبعش چی بود....

از زبون کسی بود یا....

خلاصه همچین چیزی یادمه اگه تخمک مشکل داشته باشه اصلا جنین تشکیل نمیشه یا همچین چیزی.....

دقیق نوشته یادم نیست اما تو مشکل اسپرم جنین تشکیل میشه اما رشد خوبی نخواهد داشت....

حابا چه قدر درسته نمیدونم فقط خواستم بگم همچین چیزی شنیدم میتونی در مورد این گفتم تحقیق کنی ببینی درسته یا نه.....