2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
گلم ب نظرت با این تیتر ۱۱۰۰۰ برا پنج هفته و چار روز تو شش هفته و چار روز ک برم برا سونو قلبش تشکیل ش ...

احتمال زیاد تشکیل میشه اما خوب با درصدیم بذار که دیرتر ممکنه تشکیل بشه..... 

تو برو سونو از بابت ساک که خیالت راحت میشه..... 

انشالله قلبشم میبینی..... 

اگه به درصد ندیدی بدون انشالله هفته بعدش خواهی دید ولی احتمال زیاد میبینی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
احتمال زیاد تشکیل میشه اما خوب با درصدیم بذار که دیرتر ممکنه تشکیل بشه.....  تو برو سونو از با ...

سلام آناجون خوبی ؟ سال نو مبارک باشه

یه سوال داشتم تورک آنا هم دکتر خودم تو رویان هم دکتر طرازی گفتن که باید هیستروسکوپی کنم میخواستم بدونم عمل سختیه ؟؟؟ میتونم همون تو رویان انجامش بدم یا نه ؟؟؟

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خوب دوست من نمیدونم آزهای تکمیلی رو انجام دادی یا نه.....  هیسترو داشتی؟  خراش داد ...

اگه منظور از هیسترو عکس رنگیه که قبل از آی یو آی انجام دادم و مشکلی نبود

خراش رو نمی دونم....دکتر چیزی برام توضیح نداد

ممنون از نسخه آزمایش ها

به انتظار نبودی، زِ انتظار چه دانی؟
سلام آناجون خوبی ؟ سال نو مبارک باشه یه سوال داشتم تورک آنا هم دکتر خودم تو رویان هم دکتر طرازی گفت ...

عزیزم من هیسترو خالی نداشتم اما فکر کنم اگه فقط هیسترو تشخیصی باشه مثل یه عمل سرپایی هست و یه بیهوشی سطحی و تموم.... 

در حد همون پانکچر اما مهم اینه اگه نیاز شد هیسترو درمانی کنن و مشکلی رو حل کنن دکتر این کاره باشه و نزنه داغونت کنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه منظور از هیسترو عکس رنگیه که قبل از آی یو آی انجام دادم و مشکلی نبود خراش رو نمی دونم....دکتر چ ...

نه عزیزم عکس رنگی نیست..... 

با یه بیهوشی سطحی میری اتاق عمل..... 

از طریق واژن دوربین میفرستن و کامل بررسی میکنن رحمتو و اگه مشکلی باشه از طریق همون واژن جراحی هم میشی...... 

عزیزم من هیسترو خالی نداشتم اما فکر کنم اگه فقط هیسترو تشخیصی باشه مثل یه عمل سرپایی هست و یه بیهوشی ...

بین دوراهی موندم آناجان 

همسرم میگه پیش دکتر طرازی باشیم ولی جنینامونو رویان انتقال بدیم 

چون قسمت جنین شناسی رویان به ما تضمین نداد که جنین رو منتقل کنیم و اینکه گفت خودمون باید اینکارو کنیم مام میترسیم فقط همین یه بسته جنین رو داریم اگه یادت باشه همسرم آزو بود 

دیروزم مطب دکتر طرازی بودم گفت خونم به شدت غلیظ هستش بهم آمپول و قرص b6 , b12 و آ اس آ داد 

و گفت برای انتقال روزی دوتا پردنیزولون بخورم و همچنین سرم آی وی آی جی خواهم داشت 

میترسم برم رویان انتقال بدم اونا با این داروها مخالف باشن 😓😭😭😭😭

خداجونم شکرت       

خاکستری# کوشی مگه نرفتی؟؟؟؟؟ببین نفس جان دیروز کله سحر رفت  و اومد زود در جریان گذاشت مارو یاد بگیر......

من فقط منتظر تعدد نینیهاتم وگرنه قلبش که بدرستی میتپه ایشاله😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من تو 6 هفته و چند روز که رفتم برا قلب دکترم اجازه داد همسرم فیلم بگیره حس خوبی بود بعدا نگاش میکردی ...

من سونوی ۱۸ هفته به دکتر گفتم از روزی که انتقال دادم همسرم مشهد نبوده اجازه میدین براش فیلم بگیرم. اخماشو کشید تو هم به دستیارش گفت گوشیشو ازش بگیر😐

بین دوراهی موندم آناجان  همسرم میگه پیش دکتر طرازی باشیم ولی جنینامونو رویان انتقال بدیم  ...

عزیزم والا نمیتونم قطعی چیزی بگم اما یکی از دوستان دقیقا یه سری جنین داشت از رویان انتقال داد آبان و شکر خدا +م شد.... 

امیدوارم خدا هر کاری صلاحته پیش پات بذاره..... 

من سونوی ۱۸ هفته به دکتر گفتم از روزی که انتقال دادم همسرم مشهد نبوده اجازه میدین براش فیلم بگیرم. ا ...

عجب بد جنس بوده..... 

فدای سرتون به دنیا بیاد جبران میکنین و همش ازش فیلم میگیرین.... 

پس من هنوز چیزی نشده میخواد بلند بشه بدوئه آنقدر عجوله..... 

شکمو هم تشریف داره میگه تنها تنها نخورین به منم بدین.... 

عزیزم والا نمیتونم قطعی چیزی بگم اما یکی از دوستان دقیقا یه سری جنین داشت از رویان انتقال داد آبان و ...

ببخشید تورک آنا یه سوال دیگه 

دکتر طرازی گفت تقریبا ایمنیم خوبه فقط cd8 بالا بود 

یعنی به خاطر این یه مورد پردنیزولون و سرم آی وی آی جی دارم ؟؟؟؟

خداجونم شکرت       
عزیز دلم مطمئنم یه وروجک ناز میاد و به زودی دلت رو اساسی شاد میکنه.... 

ممنونم عزیز. انشاالله برای همه منتظرا این اتفاق بیفته

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
من سونوی ۱۸ هفته به دکتر گفتم از روزی که انتقال دادم همسرم مشهد نبوده اجازه میدین براش فیلم بگیرم. ا ...

عجب دکتر بی وجدانی😱

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،