2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
سلام من اومدم الان دوباره شروع کردم بار چهارمه دارم برای انتقال اقدام میکنم خدا کنه این دفعه رحمم بازی در نیاره ضخامت بالا بره جواب آزمایشهام هم اومد خدا رو شکر یه مشکل دیگه هم کشف شد دکتر گفت یه ژنی باعث لخته شدن خون تو پات میشه باید تو کل بارداری سلکسان بزنی ای کاش سری قبل این رو میدونستم هیچ کار خدا بی حکمت نیست چقدر غر زدم گفتم من چند بار ختم چهل روز سوره مریم خوندم ولی الان میفهمم خدا خیلی دوستم داشت چون اگه این آمپول رو قطع میکردم باردارم میشدم دوباره سقط میشد خدا کنه اینبار هم جنینام از فریز در بیان هم ضخامت رحمم بالا بره
و من یقنط من رحمة ربه الا الضالون «جز گمراهان چه کسى از رحمت پروردگار خود ناامید مى شود؟» سوره حجر، آیه 56.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناناز جون تا امروز نتم قطع بود ، الان متوجه پستت شدم ایشالله که لک لانه گزینی بوده نگران نباش عزیزم به امید خدا سه روز دیگه با مثبت شدن آزمایشت دل همه ما رو شاد میکنی خانمی
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
نسترن جون عزیزم همیشه بیادت هستم و سر نماز یادت میارم ایشالله این دفعه همه چیز خوب پیش میره خانمی
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
تورک آنای عزیز ایشالله الان بهتر شده باشی، امیدوارم این آخرین پریودت باشه و نه ماه از دستش خلاص بشی، تازه خواهرشوهر منم خیلی موقع پریود اذیت میشد اما بعد زایمان میگه دردش نصف شده ایشالله واسه شما هم همینطور باشه خانمی
آنا جون پنجشنبه بخاطر درد شدید زیر شکم رفتم دکتر با آزمایش اورژانسی که انجام دادم دکتر گفت عفونت ادراری و رسوب ادراری داری و قرص داد گفت 10 روز مصرف کن ، الان 2 روزه دارم قرص میخورم ، حالانمیدونم این قضیه روی سیکلم تاثیر منفی میذاره یا؟ فردا باید آمپول دیفرلین بزنم اما دو دل شدم نمیدونم چیکار کنم ؟
راستی آنا جون دکتر به من گفته یک سوم دیفرلین رو بزنم ، یعنی باید کلش رو آماده کنم و بعد یک سوم سرنگ رو تزریق کنم؟
سلام منتظر جونم ما تو مرکز دوتا دوتا شریک میشدیم برای گرفتن دکاپین اونم مثل دیغرلینه فکر کنم ۳۰۰ تومن ازادش بود که صدو پنجاه میدادم بعد بیمه مقداری میداد البته بار اول خودم تنها دادم
فقط خدا
الان تو این مرحله زیاد موردی نداره مزیتش بهتره از معایبشه اما وقتی دارو تخمکگذاری گرفتی باید مواظب باشی خدای نکرده مثل من سرما نخوری که دکتر نذاشت یه استامینوفن بخورم فقط با ویتامین سی و به دونه درمون شدم باز خدارو شکر تخمکام از نظر تعداد و کیفیت خوب بودن باقیش رو انشاالله خدا کمک میکنه
فقط خدا
ممنون ناناز جون پس میتونم به سیکلم ادامه بدم میگفتم اگه عفونت ادراری ضرر داره دیگه فردا دیفرلین رو نمیزدم میموندم ماه آینده وارد سیکل میشدم حالاکه میگی ضرر نداره پس میتونم فردا دیفرلین رو تزریق کنم البته نمیدونم چطوری باید یک سوم بزنم
عزیرم درمانگاه برو من چهار راه گلسار میرفتم تو اون کوچه که دکترا همه مطب دارن کوچه اول سمت راست خیلی وارد بودن و خوب میزدن بازم با دکترت مشورت کن عبدالهیان اگه بود این رو بهت میگفت
فقط خدا
سلام دوستای خوبم. منو یادتون هست؟ یه بار آی یو آی کردم پیش دکتر رزاقی که نشد. حالا یه سوال. اگه یادتون باشه، همسرم وضع اسپرمش خیلی بد بود تعداد کم، مورفولوژی نرمال 2%. با آی یو آی به جایی میرسیم؟ من براش گرده ی نخل خریدم، هر روز میدم با عسل بخوره، خوبه براش؟ تاثیری داره؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان عزیزم دو هفته ای بود که به نت دسترسی نداشتم خداروشکر که بازم مامان جدید داشتیم. انشالله طعم خوش مادرشدن رو همه دوستان گلم بچشند.
آنا جان بهتری عزیز نبینم درد پری مدیر اکتیومونو از پا بندازه. بهر حال امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی که حسابی به بودنت عادت کردیم.
من 5 شنبه صبح توی بیمارستان آبان هیستروسکوپی به همراه خراش آندومتر داشتم. ساعت 9 رفتم اتاق عمل و حدودای ده فکرکنم بهوش اومدم تا سه ساعت اجازه خوردن مایعات نداشتم بعد با آب کمپوت و بعد مایعات دیگر ادامه دادم ساعت یک به بعد هم ناهار کامل خوردم چون از شب قبل حدود ساعت 10 شب ناشتا بودم از گرسنگی ضعف کرده بودم من معمولا تو بیمارستان دهنم به هیچ غذایی باز نمیشه ولی اونروز حسابی خوردم و ساعت 5 بعدازظهر هم مرخص شدم . دارو فقط بهم مفنانیک اسید و آزیترومایسین داد . دیگه خود طرازی رو ندیدم بپرسم نتیجه عملم چی شد واز ریپورت عمل هم چیزی سر در نیوردم. فقط قبل عمل طرازی رو دیدم فهمید ی کم نگرانم بهم دلداری داد گف چرا سرفه میکنی گفتم دو هفته پیش سرماخوردم هنوز سرفه میکنم گف موردی نداره ولی متخصص بیهوشی نگران سرفه هام بود و خیلی هوامو داشت. شب اومدم خونه و فیلم عملم رو دیدم. وای دلم ضعف رفت ولی کل فیلم فقط 5 دقیقه بود . نمیدونم کل عمل 5 دقیقه بود یا فقط این قسمتهای ضبط شده 5 دقیقه بود!!!

آنا جان طرازی که روالش آزاده و همچنان با بیمه کار نمیکنه و بردن معرفی نامه از بیمه تکمیلی هم به دردم نخورد. اول صبح صندوق یک میلیون ازمون گرفت.
گ
کل عملم شد یک میلیون و پونصد تومان
داروها و وسایل مصرفی شد 126000
جمعا 1630000 تومن
حالا قرار شد دو هفته دیگه برم آبان کل ریز صورتحساب مخارج عمل رو بگیرم ببرم بیمه تکمیلی تا ببینم چقد واسم حساب میکنند.
راستی آنا خوشبختانه این عمل من رو از سقف نازایی کم نکردن بلکه هیستروسکوپی رو از سقف اعمال جراحی عمومی که حدود 12 میلیون هستش کم میکنند شما هم از مسول بیمه تکمیلیت بپرس احتمالا مال شما هم همینجوریه. وقتی این مورد رو شنیدم خ خوشحال شدم گفتم بشما و بقیه هم بگم انشالله گره کار همه باز بشه.
ی هفته پیشم که به آبان زنگ زدم صندوقش گف هیسترو+خراش 4200 میشه داشتم سکته میزدم خداروشکر با هزینه کمتری انجام شد.
حالا قراره روز دوم یا سوم پری برم مطب طرازی.☺