2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047394 بازدید | 684597 پست
مامی مهسا جونم انشاالله که خیره عزیزم منم دقیقا همینکارو مامانم میکنه برام انتظار جونم مرسی که بیادمی خواهر خوبم دوستتون دارم دیروز خونی روشن دیدم دوبار شیاف رو یکی اضافه کردن خدا بخیر کنه :-)
فقط خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان من من امروز صبح پانکچر شدم ۱۴ تا تخمک آوردم انشالله شنبه هم ساروگیت مو میبرم مطب دکتر انشالله تاییدش کنه برام دعا کنین همه چی خوب و سریع پیش بره
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
دوستای گلم ببخشین این پری ورپریده حسابی ناکوتم کرده بود اما الان بهترم....
عزیزای دلم ایشالله شنبه میرم ببینم طرازی خودش لاپرام میکنه یا ارجاع میده ابن سینا!!!!
دعا کنین بهترین انتخاب در انتظارم باشه و از این دردای لعنتی خلاص بشم!!!!

مامان آیدین عزیز ایشالله دردونه دومتم به زودی به داداشش اضافه میشه و جمع ۴ نفره تون کامل کامل میشه!

سارا جون نگران نباش ایشالله همه چی خوب پیش میره!

انتظار جون قابلی نداشت....
عزیزم ایشالله که چیزی نیست و عفونتتم به زودی درمان میشه!

رز جون کار خوبی میکنی!
آزارو بدی خیالت راحته که هر کاری از دستت بر میمود رو انجام دادی!

آرام جون قربونت....
ایشالله به زودی مادر شدنت رو جشن بگیریم....

امید جون به جمعمون خوش اومدی....

مامی مهسا عزیزم ایشالله تک تک این آمپولا قدمای رسیدنت به دردونت یا دردونه هات باشن!!!!

ندا جون عزیزم خوش اومدی به جمعمون....
ایشالله به زودی نتیجه راه پر نشیبی رو که طی کردی با در آغوش کشیدن دردونت ببینی!

عزیزم خیلی پیش اومده جنین از فریز در نیومده!
حق داری شکایت کنی اما جزء فرسایش روح و روانت نتیجه ای نداره!!!!

الی جون ایشالله دردونه هات دارن پی خونه شون رو میکنن این دردا واسه همینه!!!!!

ارگین جان شمام به جمعمون خوش اومدی!!!!

ناناز جون شیطونکات دارن خودی نشون میدن!!!!

گلسا عزیزم ماشالله کلی تخمک داری ایشالله به حق ۱۴ معصوم ۱۴ تا جنین عالیم داشته باشی و پشت بندش تو خونه جدیدشون که دکتر تاییدش میکنه به سلامت رشد کنن و بعدش بیان بغل مامان باباشون!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی انای عزیزم که مثل همیشه انقدر خوب و با انرژی مثبت هستی
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن
ناز جون هر موقع مامان شدم حتما عوضش میکنم
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
دوستای خوبم از اینکه برام دعا کردین ممنون ، ان شاله ب حق ایه ایه یس همه ما روزی طعم شیرین مادر شدن رو بکشیم
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
آنای مهربون ان شااله بهترینها در انتظارت باشه و همینطور بهترین انتخاب الهی آمین ناناز جون همشهری جونم ان شااله با یه بتای تپل سورپرایز بشی توکل بر خدا دوستان گلم آرزوی من بهترینهاست برای شما خوشحالی شما خوشحالی منه ان شااله این تاپیک پر بشه از یه عالمه مامان الهی آمین
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
آرام جونم چ خوب ک اومدی مگ میشه یادم بره شمارو..... باهم پانکچر داشتیم امیدوار م زودی مامان شی عزیزمممممم چن تاجنین داری؟؟؟؟ اناجونم الهی فدات شمممممم گلسا انشاله همشون جنین باکیفیت شن
بلاخره اونی ک باید میاد و...