2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من تازه پرونده تشکیل دادم اول گفت بزارمت دکتر کریمی و بعد گفت شه بخش  منم چون شناخت ندا ...

من ۶ بهمن روز اول پریودم بود فکر کنم سه روز بعد داروهارو شروع کردم درست یادم نیست روز ۱۶ بهمن آمپولاهای hcg رو زدم  ۱۸ بهمن پانکچر شدم کلا پنج تا تخمک گرفتن که بیستم زنگ زدم گفتن ۲۱ بیلید برای انتقال چهارتاش جنین شده بود ولی متاسفانه یکی از جنینهام روز انتقال رشدش متوقف شد سه تا جنین گرید Aداشتم انتقال دادن .بازم سوالی بود در خدمتم خانم دکتر کریمی من شناخت نداشتم خود مرکز معرفی کرد من راضی بودم اخلاقش خوبه انشالله علمش و تخصصشم خوب باشه گلم❤❤❤

من ۶ بهمن روز اول پریودم بود فکر کنم سه روز بعد داروهارو شروع کردم درست یادم نیست روز ۱۶ بهمن آمپولا ...

انشالله که همش برات گرفته . دلت روشن باشه . انشالله سال دیگه این موقع از سر شلوغی بچه ها وقت استراحت هم نداشته باشی😊😊

عزیزم منم این مشکل تاریخ برای سیکل فروردین دارم، اگه راهکاری داشتین به منم اطلاع بدین ممنون میشم

دست به دعام چند روز عقب بندازم اقلا سه چهار روز

حالا شنبه میرم ببینم چی میگند آنا جون گفتن با ال دی تنظیم میکنن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دست به دعام چند روز عقب بندازم اقلا سه چهار روز حالا شنبه میرم ببینم چی میگند آنا جون گفتن با ال دی ...

من که 2 تا آمپول پرژسترون هم زدم ولی متاسفانه جواب نداد و زودتر پریود نشدم که این. ماهم را از دست ندم، اگه راهنماییتون کردن یه اطلاعی هم به من بدید ممنون میشم عزیزم

باورت میشه انگار حرفای دل من میزنی من بشدت اسیب پذیر شدم خدا بدادمون برسه اوندفعه که منفی شدم دلم می ...

چطور به خودشون همچین اجازه ای میدن از خدا نمیترسن؟

من ۴۳ سالگی ازدواج کردم دایی بزرگ همسرم گفته بود مخالفم چون بچه دار نمیشه مادرشوهر خدا بیامرزم ولی گفته بود به هیچکس ربطی نداره که بچه دار میشند یا نه و من انتخاب پسرمو روی چشمم میگذارم البته من حتی همین حرف و حدیثم تا دو روز پیش من نمیدونستم و زیر زبون یکنفرو کشیدم که روز عقد ما چرا بعضیا دیر اومدن اون بهم گفت

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
واقعا؟؟؟یعنی از 1.4 بیشتر شده بودی😀😀؟

اره هنوزم نمیدونم قضیه چی بوده ولی منظورم اینه اصلا تو فکرش نرو💚هرچی خدا بخواد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خدا تو رو برا جوجه هات نگه داره😄😄😄😄

الهی آمین عزیزم ممنون.ان شاالله شماهم به زودی خبر مامان شدنتو بدی.دعا کن منم هفته ی دیگه خوش خبر باشم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من بودم، چرا داده بهتون؟ ديفريلين بارون شده اينجا😆

به شمام ۲ تا داد؟ به من گفت که چون تنبلی داری میخوایم تخمک گذاری رو و تخمدان رو محار کنیم و سیکل طولانی تر میشه اما بهتر جواب میده. دکتر وقتی سونو میکرد گفت پی سی او به دیفرلین خوب جواب میده.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

من یه مشکلی دارم🤭

از دفعه قبل که انتقال دادم تا حالا یبوست دارم

امروز هم انتقال دادم میترسم برم دستشویی😢 شربت هم دکتر بهم دادن برای این داستان

‌خوردم ولی میدونم تنمبتونم برم دستشویی

ببخشید که انقد واضح گفتم

من یه مشکلی دارم🤭 از دفعه قبل که انتقال دادم تا حالا یبوست دارم امروز هم انتقال دادم میترسم برم د ...

عزیزم انجیر و آلو خیس خورده و روغن زیتون رو امتحان میکنی؟غذاهایی بخور که راحت هضم شه