2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046602 بازدید | 684531 پست
سلام دوستان من چندتا سوال دارم اول این که من با یک دکتری میکرو کردم و خداروشکر مثبت شد ولی متاسفانه ...

عزیزم حتما میتونی دکترت رو عوض کنی چرا که نشه.....آنقدر دکتر هست.....فقط اگر میخوای از مطب یه دکتر نامی بری مطب یکی دیگه  مثل خودش که خیلی معروف شده جابجا نشی بهتره.....

اگر شرایط جسمیت خوبه دختر برو مطب یه دکتر زنان عادی که بهت احترام هم بزاره..

طبیعی هم بله میشه زایمان کرد اگر خطری تهدیدت نکنه.....

همه چیز امکان پذیره..

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من چندتا سوال دارم اول این که من با یک دکتری میکرو کردم و خداروشکر مثبت شد ولی متاسفانه ...

سلام دوستان ، عزيزم دكترت رو كه ميتوني عوض كني من هم پاررسال كه ميكرو كرده بودم تا هفته ٢٢ اينطورها يك دكتري رو توي همينجا كه هستم كرج انتخاب كردم به دليل اينكه هم از قبل ميشناختمش و پيشش ميرفتم و هم فوق تخصص آي وي اف بود و احساس كردم براي شرايطم مناسبه و ديگه اينكه به خونمون هم خيلي نزديك بود ولي خيلي پولكي بود و ديگه اينكه يك مقدار مسووليت پذير نبود و يك جرياناتي به وجود اومد كه دكترم رو عوض كردم و اومدم تهران و با دكتر ديگه اي ادامه دادم و با ايشون زايمان كردم و الان هم دوباره پيش همون دكتر ميرم البته اين دكتر هم يك سري نكات مثبت و منفي داره ولي خوب حداقل پول الكي نميگيره و از بيمارستاني هم كه زايمان كردم خيلي راضي بودم و اينكه هميشه از طريق بيمارستان در دسترس هست ولي دكتر قبليم اصلا هيچ راه ارتباطي براي مواقع ضروري نداشت . 

زايمان طبيعي هم ميتوني انجام بدي اگر شرايطش رو داشته باشي ولي من خودم سزارين رو ترجيح دادم و الان هم ترجيح ميدم و دكترم هم فقط سزارين انجام ميده .

دكترهاي رويان رو هم از همونجا بپرس كدومشون راحت وقت ميدن من ديگه بعد از انتقال اصلا رويان نرفتم .

ببین عزیزم این فکرا ممکنه به ذهن هر کی بیاد اما تو دیگه خیلی داری به استقبالش میری......  ذهنت ...

اون دارو رو که خوردم متخصص اعصاب نوشت برام برای کاهش استرس، از دکتر رزاقی، و سه تا دکتر دیگه زنان و متخصص اعصاب پرسیدم گفت عیبی نداره، بعدش خودم متوجه شدم که ضرر داره احتمال یه بیماری هایی رو زیاد میکنه، به خدا تا جایی که سعی میکنم میپرسم، الکی الکی جلو نمیرم

یا برای سرماخوردگیم تو پانکچر داشتم آموکسی سیلین میخوردم، چون مطمئن بودم هیچ ضرری نداره، بعد زنگ زدم خانم کیشانی، البته فقط جهت مطمئن شدن، بهش گفتم دارم یک هفته ای آموکسی سیلین میخورم برای سرماخوردگی که یه دفعه تب نکنم رو تخمک ها اثر بد بزاره، گفت آموکسی سیلین تخمک و خشک میکنه، 😮😮😮😮😮منم دیگه نخوردم، و دیدم حالم داره بدتر میشه عنبر نسا دود دادم، وقتی چند روز بغدش رفتم مطب  از دکتر پرسیدم گفت آموکسی سیلین کی گفته بده خانم بخور 😣😣😣😣😣، به خدا خیلی چیزا دست من نیست 

من روزی که رفتم دکتر طرازی چون بچه ها خیلی تعریف داده بودن خیلی حس خوبی داشتم ولی وقتی تو مطب دیدم اصلا نگاه به یک سری از ازمایش هام نکرد و گذاشتشون گوشه، از همون موقع یه دلهره عجیبی گرفتم، هموسیستئین سی و.... اصلا نگاه نکرد به هیچی،خواهر حق دارم با همچنین چیزی که برای بار اول تو مطب دیدم حسم کمی بد بشه، وگرنه صد بار به خودم گفتم رزاقی رفت حتما حکمتی داشته که من بیام پیش این، رزاقی تمام ازمایش هامو دونه به دونه نگاه کرد همشونو یادداشت کرد

من چون بار اول از استرس تمام هر هست تا تخمکم پوک شد دکتر متخصص اعصاب رفتم کامل شرایطمو توضیح دادم این که تو اقدامم و دارم پانکچر میشم و....... گفت خانم این قرص رو بخور هبیییچ ضرری نداره، از دکتر زنان خودم و با رزاقی هم پرسیدم گفت مشکلی نیست، وقتی مطمئن شدم خوردم، بعدا درباره ی عوارضش شنیدم 

من روزی که رفتم دکتر طرازی چون بچه ها خیلی تعریف داده بودن خیلی حس خوبی داشتم ولی وقتی تو مطب دیدم ا ...

عزيز دلم بسپار به خدا ديگه واقعا يك سري اتفاقات و بي توجهي ها دست خود آدم نيست ، من مطمئنم شما اين سري مامان ميشي عزيز دلم .

تو سرماخوردگی شنیده بودم پنی سیلین خوب نبست، حتی استامینوفن هم گفته بودن باعث پیش فعالی کودک میشه، فقط از آموکسی سیلین مطمئن بودم که خوردم که عفونت تو بدنم نره بالا که تب نکنم یک هفته‌ هم خوردم، بعد که از کیشانی پرسیدم گفت نخور، یادمه خیلی اون لحظه گریه کردم، ولی گفتم عیبی نداره حالا که خوردم، بعد دیگه از عنبر نسا استفاده کردم