2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزيزم من كه از آزمايشگاه پرسيدم گفت هيچ جا آلمان نميفرسته فقط كيتهاش از آلمان مياد .

دقیقا همینه ، به خاطر پول از شرایط مردم سوء استفاده میکنن خدا ازشون نگذره

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم من الان سه ماه دارم میزنم ۱ماه دیگه م حداقل باید بزنم  نه گوله شده ن درد داره دلیلشم این ...

ممنون عزیزم.برامنم.تقریبا خوب زد اون لحظه ولی الان جاش ی خرده درد داره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم توي غربالگري اول كه جنسيت معلوم نيست هنوز صد در صد ، ، من كه فعلا با فرض دختر بودن لباسهاي كوچ ...

سونوگرافی رستاک تو خیابون وزرا دکتر طهماسب پور قطعی میکه صد در صد میخام برم اونجا انشالله 

من تا حالا ندیدم ی نفرو اشتباه بگه

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
سلام نیلا جون ممنون عزیزم من هنوز بیمارستانم اگه خدا بخواد فردا مرخص میشم عملم سنگین بود آپاندیسم و ...

عزیزم‌خوشحالم که عملت خوب بوده، امیدوارم که زود از بیمارستان مرخص شی و به زودی هم مامان شی و‌ خستگی این راه سخت از تنت در بیاد💝💝💝

سلام نیلا جون ممنون عزیزم من هنوز بیمارستانم اگه خدا بخواد فردا مرخص میشم عملم سنگین بود آپاندیسم و ...

پس به سلامتی،حسابی خودت ر سبک کردی برعید.مانکن شدی    ان شاالله بیای خبر بارداری ت ر بدی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها تیکر بارداریمو میبینم دلم قیلی ویلی میشه ضعف میکنم براش بنظرتون میشه واقعی بشه خدایا صلاحمو ب ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم شما هم واسه ما بفرست نزدیک 7 ساله منتظریم😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏