2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
مگه ن شما میخواین ک انتقال بدین این آزمایشا برا چیه ؟ اینا برا کساییه ک میخوان پانکچر شن

منم میخوام پانکچر بشم، برا اولین بار هم هست، فک کنم درست نگفتم بهتون، آخه وارد نیستم خیلی😚

شما فردا برین آزمایش بدین تا ما خوشال بشیم و بعدم برا من دفا کن گلم . من هنوز ب وقت پریودم مونده از ...

من ظهر یه لیوان پر زنجبیل و نبات،خیلی هم تند خوردم😑یعنی فکرکنم اگرم حامله بودم دیگه نیستم😂نمیدونم بخدا.باعث شدین به ازمایش فکرکنم.ولی از طرفی میگم اگه چیزی بود تو سونوی روز نوزدهم معلوم میشد دیگه!نمیشد؟!ان شاالله شما مامان شده باشی😍تصورش هم قشنگه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون من اولش خیلی مراعات تغذیه کردم، دیدم من هر چی بیشتر رعایت میکنم فرقی به حال پسرم نمیکنه، شی ...

منم خیلی رعایت میکنم
حبوبات و لبنیات و سیر و پیاز مصرف نمیکنم
پرتقال و نارنگی هم خیلی کم میخورم

اما به قول شما انگار تاثیر نداره
یعنی هنوز یه مین از شروع شیر خوردنش نگذشته که دل پیچه میگیره و گریه اش شروع میشه
اما شیر خشک رو راحت میخوره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
به من اصلا هیچی نگفتن😐فقط تو گیجی بیهوشی بودم یه ۱۷ تا تخمک شنیدم از پرستارا ولی مطمئن نیستم منو گف ...

عزیزم معمولا تا روز انتقال یا فریز نمیگن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم ممنون گلم خوبم شما لطف دارین ، به خدا خودم هم دلم میخواد سر بزنم هر روز اما واقعا نمیشه ...

لاله جونم من اینماهم سیول انتقالم کنسل شد و روز یازده پری هیسترو شدم و سپتوم داشتم و ۱۷ و ۱۸ پری اقدام داشتم و از بعد از هیسترو استروژن و پروژسترون خوردم و الان ۵ روز هستش ک قطع کردم ولی هنوز پری نشدم . همیشه بعد از قطع پروژسترون دو روز بعدش پری میشدم . امروز تستم زدم منفی بورش . ولی هنوز از وقت پریودم نگذشته . یعنی بخاطر چیه ک پریود نشدم بعد از قطع پروژسترون ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آره عزیزم، تازه میخوام وارد سیکل بشم، این آزمایش‌ها برام نوشت

اها پس هنوز مرحله ی قبل پانکچر‌هستی عزیزم.فکرکردم برای انتقال اینارو نوشته.ان شاالله کلی تخمک تپل و بعدشم جنین خوشگل تشکیل میشه و با اولین انتقالت مامان میشی عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منم میخوام پانکچر بشم، برا اولین بار هم هست، فک کنم درست نگفتم بهتون، آخه وارد نیستم خیلی😚

آره درست برا پانکچر این آزمایشا رو باید بدی شما گفتین ک برا انتقال بخاطر همین تعجب کردم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام آنا جون میشه راهنماییم کنی خیلی گیج شدم ، دیروز طبق گفته دکترم بعداز دو دوره رفتم دکترم که سونو ...

عزیزم دقیق متوجه شرایطت نشدم..... 

شاید منظورش اینه کیست میشه متوجه نشدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جونم من اینماهم سیول انتقالم کنسل شد و روز یازده پری هیسترو شدم و سپتوم داشتم و ۱۷ و ۱۸ پری اقد ...

خب بعد از عمل خیلی پیش میاد که تایم پریود عقب جلو بشه
مهم نیست نگران نباش
اگه تا دو هفته پریود نشدی برو یه سونو بشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
برا من چون ضخامتم کم بودش انتظار ندارم و بعد از هیسترو هستش نمیدونم بخدا ولی خیلی استرس دارم

اها اینم هست.من اگه باردار بودم توی اون سونو به احتمال زیاد ضخامتمو خیلی بیشتر نشون میداد.مثل همیشه ضخامتم ۷ بود توی سونو‌.مگه نمیگن اگه باردار باشی ضخامتت میره بالا؟

من ظهر یه لیوان پر زنجبیل و نبات،خیلی هم تند خوردم😑یعنی فکرکنم اگرم حامله بودم دیگه نیستم😂نمیدونم ...

ن گلم تو سونو نوزده اصلا هیچی معلوم نمیشه همینکه تخمک گذاری داشتین و ضخامتتون خوب بورش و هفت بودش خوبه . ن گلم روز نوزده میخواستی چی نشون بده همون فردا برین آزمایش

ممنون لاله جان شما برای زایمان بیهوش شدی یا بیحسی؟

من بیهوشی کامل بودم
کلا دکتر من بی حسی رو قبول نداره
و در واقع هم اگه متخصص بیهوشی کار بلد باشه ، عوارض بیهوشی خیلی کمتره تا بیحسی

ن گلم تو سونو نوزده اصلا هیچی معلوم نمیشه همینکه تخمک گذاری داشتین و ضخامتتون خوب بورش و هفت بودش خو ...

چه میدونم.من خنگ خیلی بی احتیاطی کردم اخه.باشه فردا میرم ازمایش‌میدم ولی امیدی ندارم😐

خب بعد از عمل خیلی پیش میاد که تایم پریود عقب جلو بشه مهم نیست نگران نباش اگه تا دو هفته پریود نشد ...

بعد از قطع پروژسترون و استروژن ک باید پری شد پارسال ک هیسترو شدم دقیقا دو روز بعد از قطعش پری شدم

سلام عزیزم خوبید خدا رو شکر؟ به به چی از این بهتر که کنار هم مشغول و سرگرم فسقل جان باشید خدا برا ...

ان شاء ا...
امیدوارم تا اخر سال همه منتظرای اینجا مامان شده باشن و بیان از حال و هوای بارداریشون بگن