2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست

سلام.من امروز ده پریودم بود رفتم دکتر فولیکولامو بررسی کنه بعد از اون همه آمپول عضلانی و دور نافی که زدم بهم میدونین چی گفت 😢 گفت اصلا فولیکول نداری.یعنی هاج و واج فقط نگاه دکتر کردم.خودشم مونده بود میگفت آخه چرا اینجوری شده بغض کرده بودم هیچی نمیتونستم بگم.هیچی دیگه پروسه ivf من همینجا تموم شد.شروع نشده شکست خورد😢😢😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو همین نی نی سایت یه دختری پنج بار انتقال داده بود منفی شده بود بعد بار اخر بعد انتقال استراحت نکرده بود مثبت شده بود، یعنی قدم میزده تو خونه، گفت همش دکترم بهم می‌گفته استراحت نکن بعد انتقال من گوش نمیدادم و میترسیدم

سلام.من امروز ده پریودم بود رفتم دکتر فولیکولامو بررسی کنه بعد از اون همه آمپول عضلانی و دور نافی که ...

فکر کنم به خاطر بهم خوردگی هورمون هات و لک بینی برای خوردن ال دی باشه، قشنگ پریود نشدی، بدنت بهم ریخته

سلام.من امروز ده پریودم بود رفتم دکتر فولیکولامو بررسی کنه بعد از اون همه آمپول عضلانی و دور نافی که ...

بسته ال دی رو که از روز پنج پریودی میخوری تا اخرش بعدش که پریود میشی بدنت درست کار میکنه، اگر وسطش لک و خون بیفتی دکترت باید بهت استروژن کونژوگه بده که لکه ات قطع بشه تا قرصهای ال دی کامل تموم بشن و هورمونی بهم نریزی 

کسی تجربه prp نداشت راهنماییم کنه

عزیزم من انجام دادم. بیمارستان پیامبران 

۱۸ آذر خون دادم ۲۰ آذر تزریق کردن ب رحمم ک خیلی درد داشتم

۲۲ آذر هم انتقال دادم 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
ممنون عزیزم نه امروز سونومیشم آره مطمئنم که سقط شده.جنین رو دیدم

ماهرخ جان واقعا جا خوردم ازینکه سقط کردی به حق حضرت رقیه سال دیگه بچت بقلت باشه 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️