2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
یاس بانو جان شمابودید که بعد عمل لاپراهیسترو حجم پریودتون کم شده بود؟

اره عزیزم، انقدر کم بود که فکرای منفی اومد سراغم ولی تو پریودم و قبلش شروع کردم کلی گرمی خوردم، باز یکم بهتر شدم، آویشنم تو پریودی دم میکردم، گفتم رحممو پاکسازی کنه

اصلا نرفتم ازمایش🙈.میدونم منفیه.زورم میاد برم 😁 ولی باید برم تا دکتر بهم دارو بده .بدون جواب ازمای ...

عه اخه از کجا میدونی منفیه..ان شالله که مثبته برو و خبر خوب اینجا اطلاع بده..چون گفی بار اول انتقالته خیلی دوس دارم مثبت شه انتقالت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، تازه با این تایپیک آشنا شدم، گفتم بیام ببینم کسی اوضاعش مثل من هست شاید بتونین بهم کمک ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.... 

ذخیرت چند بود؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم، انقدر کم بود که فکرای منفی اومد سراغم ولی تو پریودم و قبلش شروع کردم کلی گرمی خوردم، باز ...

ياس بانوجون چرا هيسترو شدي؟ علت خاصي داشت؟ كدوم دكتر براتون انجام داد؟؟

...
هانا جون میشه از شرایط پزشکیه آلمان برام بگی ؟سزارین میکنن؟من دوبار جراحی باز قبلا داشتم فک نکنم دیگ ...

عزيزم من آلمان زندگى نمى كنم اما دوستام اكثرا آلمان هستن

كلا اروپاييها سختگير هستن براى هر مساله درمانى

نوع بيمه درمانى بينهايت مهمه در پروسه درمان

البته اكثر دوستان من اقامت آلمان رو دارن من شرايطهاى اينجورى رو مى دونم اما اگه به عنوان مسافر بخواين بياين نمى دونم چون بدون بيمه هزينه ها بينهايت بالاست

در مورد نوع زايمان اينو مى دونم كه آلمان هر دو مدل زايمان رو برعكس كشورهاى ديگه انجام مى دن اما بازم مى گم بيمه مهمترين مساله براى اين كشورهاست

امروز میرم عمویی.مطبش کجاس؟؟ ممنون از کمکت عزیزم

فلکه نمازی درمانگاه مطهری......من از همین وقت بازیهاش خسته و کلافه شده بودم بیشتر....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ياس بانوجون چرا هيسترو شدي؟ علت خاصي داشت؟ كدوم دكتر براتون انجام داد؟؟

پولیپ داشتم، دیگه همین باعث شد رحممو ببینه کامل خدا رو شکر، ولی گفت یکم رحمت کوچیکه باید تو بارداری سرکلاژ بشی، حالا توکل بر خدا، همون دکتر خودم تو بیمارستان صارم انجام داد

مرسی عزیزم..باشه میرم تا غروب میام میگم نتیجه رو .

انشاله خوش خبر بیایی....ولی سارا کاش بیشتر صبر کنی آخه نزدیکی بعد 20 بوده شاید دیرتر جواب بده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه عزيزم ايران نمى تونم بيام يكى از دوستام داره مى ياد به اون مى خوام بدم بياره سيكلوژست راستش نمى ...

اها.. نه از من اونجوری نیست.مرسی ☘🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزيزم من آلمان زندگى نمى كنم اما دوستام اكثرا آلمان هستن كلا اروپاييها سختگير هستن براى هر مساله در ...

بیمه دارم اونجا از اون لحاظ مشکلی ندارم فقط نگران شرایطمم یکی اینکه چسبندگی شکمی دارم بخاطر جراحیای قبلیم بعد اینکه بارداریه پر خطر دارم

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
پولیپ داشتم، دیگه همین باعث شد رحممو ببینه کامل خدا رو شکر، ولی گفت یکم رحمت کوچیکه باید تو بارداری ...

چن وقت بعد از هیسترو باردار شدی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود