2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام.عزیزم چ خبر از خودت خوبی..

مرسی عزیز دلم. ممنونم که جویای حالم شدی. من دو روز بیمارستان بودم که شیفها رو استفاده کردم. اما بقایا داشتم و یه سری دارو استفاده کردم اما همچنان لک قهوه ای خیلی زیاد دارم. پریروز رفتم سونو واژینال گفت بقایا یا کلات دیده میشه. امروز رفتم دکتر گفت اویشن و زعفرون بخور و تناب بزن. ده روز دیگه بیا که سونوت کنم کفتم با توجه ب اینکه فولیکول۲۲داشتم احتمالا تا ده روز دیگه پری میشم گفت خوب اگه شدی که چه بهتر و بعد از پری بیا. 

جالب اینکه من تا بحال فولیکول با این ابعاد نداشتم حالا تو این شرایط... 

سونو واژینال بود؟؟به دکترت گفتی برات پروژسترون زیاد نکرد؟؟ منم رفتم سونو شکمی هن شدم به لک و انقباض ...

من درد انچناني ندارم از روز اول انتقالم نداشتم

سونو واژينالم شدم

دكترم ميگه اگه خون نباشه لك مشكلي ني ولي من ميترسم بازم

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تا یادم نرفته من به یه خانمی که گفتم این مشکل برام پیش اومد گفت باید شیر با نشاسته می خوردی دو روز و استراحت می کردی اونوقت بچه ات هیچیش نمیشد. گفت دختر خودم این مشکل داشت و این کار رو کردیم

مرسی عزیز دلم. ممنونم که جویای حالم شدی. من دو روز بیمارستان بودم که شیفها رو استفاده کردم. اما ...

عزیزم..بلا ب دوره انشالله همه این روزای سخت میگذره.و خدا توی بهترین فرصت ب وقتش بهترینها رو برات رقم بزنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الهامی جون چقدر آخه پروفایلت نازه انقد من ناز کردم این خوشگلو که حد نداره😍😍😍😍 💋💋💋💋❤❤❤❤❤

عزیزم 😍😘ان شاالله خدا بحق ابروی مادرم زهرا این لحظات شیرین رو نصیب همه ی ما منتظرا کنه 🥰❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
کسایی که اسپرم فریز کردن میدونن3 تا نی یعنی چی؟یعنی کل اسپرمارو ریختن تو سه تا  نی یا اسپ ...

یعنی هر بسته.....

تعدادش محدود نیست....

بستگی داره بخوان هر دفعه چند تا اسپرم رو برا انتقال ذوب کنن معمولا اون تعداد رو تو یه بسته میذارن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی الهامی جووونم

گلم خوشحالم شدم برات سیکل انتقال هستی برات بهترین هارو ارزو مندم مثبت جلو برو ☘️🍀❤️

دوستان برام دعا کنید لطفا 😍😍🙏🙏🙏🙏 فقط همسرم و دوستان عزیزم همینجا میدونن میخام جنین انتقال بدم ...

عزیزممممم پیشا پیش تبریک میگمممممم انشاالله خبر مادرشدنت رو بهمون بدی ❤️😍🌹🤲🤲🤲☘️🍀

بچه ها من ميخام ي اعترافي كنم من كم آوردم امشب ب خدا گفتم اگه نميخاي بمونه زودتر تكليفمو معلوم كن ...

دختر قوی باش جوجه ات به مادر قوی نیاز داره مثبت باش خیلیا مثل شما بودن ولی تسلیم نشدن خدا مواظب داده اش هست 🤲🙏🏻