2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
انتظار جونم پی جی فکر کنم رو تعداد بالای جنین انجام میدن!
یادمه دلچه فریز داشت اما گفته بودن نمیصرفه رو تعداد کم پی جی دی بشه و برا همین قراره دوباره پانکچر بشه!

و اما در مورد پایین آوردن سیستم ایمنی راستشو بخوایی چیزی نمیدونم اما به نظرم بد نیست یه تحقیقی تو این زمینه بکنیم.....
در مورد هزینه و زمان دی اف آی شاید ابن سینا فقط کارش اینه و برای همین هم هزینش هم زمانش کمتر بوده!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مهدیه جونم من موقع انتقال دسشویی نداشتم ولی 45دقه بعدش داشتم درحدمرگ میترکیدم ک باورشون نمیشد تاانقد گفتم اومدن سوندزدن ک نمیدونی پرشد خندشون گرفته بودمیگغتن ی لیترشد..... بعدپرستاره هی میگفت راست میگغتیا داشتی میترکیدی خخخخخخخ خلاصه تصمیم گرفتم این دفعه حتمابگم سوند بهم وصل کنن بمونه وقتی مرخص شدم دربیارن....استرسم کمتره نیلو جونم انشاله همیشه سلامت باشی کیفشو کن عزیرم تورک جونم من صلولتامو فرستادم
بلاخره اونی ک باید میاد و... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون قربونت بشم عزیزم شما لطف داری . منم یکیم مثل همه ی شما . خیلی دلم واستون تنگ شده بود دیروز که تاپیک و باز کردم اول رفتم سراغ صفحه ی اول دیدم معجزه ی خدا شامل حال خیلیا شده .خداروصدهزار مرتبه شکر .فقط کافیه اون بخواد . ان شاالله که این معجزه شامل حال همه ی بچه ها بشه مخصوصا شما عزیزم که از جون و دل توی این تاپیک مایه میذاری
خداجونم هرچی که به صلاح دوستامه براشون مقدر کن . به امید اینکه یه روزی مادر شدنشون به صلاحشون باشه . خدایاااااااااااااااااا من از درگاهت هیچوقت ناامید نمیششششششششششششششششم.
ناناز جون عزیزم دیگه الان زیاد به این آزمایش ها فکر نکن ،الان شما باید سراسر وجودت پر از آرامش باشه این فکرها باعث میشه دچار استرس بشی پس بهتره فکر کنی جوابت مثبته و جنین هات در حال رشد هستن ، پس حالا که که دیگه انتقال دادی دیگه افکار منفی رو باید از خودت دور کنی خانمی ایشالله 31 شهریور خاطره انگیز ترین روز زندگیت میشه
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
ناناز جون استراحت هستی یا اینکه سرکار میری؟
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
ای بابا....... منتظر معجزه میبینی این ناناز جون چقدر مامان بدیه؟ باورت میشه بعضی وقتا انقدر این دخملا فکرای بد میکنن آدم به کل یادش میره انتقال دادن! یه کاریایی میکننننننن..... ناناز به خدا میام خفت میکنما!!!!!! عزیز دلم بشین برا دردونه هات قصه بگو، براشون لالایی بخون! اینطوری که میبینن باورشون نکردی ازت میرنجنا! با این افکار انتظار داری اونا چیکار کنن؟ ازشون توقع داری بچه های خوبی باشن؟؟؟؟؟ مامانا باید نمونه و الگو باشن!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوست جونا یکهو شیطون گولم زد منتظر جونم نه میخواستم هفته دوم برم اما همسر گفت حالا که مرخصی داری بشین استراحتتو بکن بیکاری !!؟ ;-) راستش حوصله ام سر رفت مدام قران و ذکر دستمه اما روزم ماشالله تموم نمیشه
فقط خدا
امان از دست این شیطون!!!!!!!
سرکوب بیماری های خود ایمنی و افزایش سلول های ایمنی T با مصرف چای سبز ! انواع زیادی از سلولها در بدن وجود دارند که نقش های متفاوتی در سیستم ایمنی دارند و قادر هستند که سلول های مهاجم را بدون آسیب رساندن به سلول های نرمال از بین ببرند. در بیماری های اتوایمنی یا خود ایمنی از گروه ساده آنها گرفته مثل آلرژی ها تا دیابت نوجوانی این پروسه دچار اختلال گردیده وسلول های ایمنی به اشتباه بر خلاف سلول های خود بدن می جنگند و آن ها را از بین می برند. برخی از سلول ها شامل سلول های T وجود دارند که به کنترل این مشکل و کاهش یا خاموش کردن سیستم ایمنی کمک می کنند (سلول هایT در طحال و گره های لنفاوی یافت می شوند).  این در حالیست که تحقیقات علمی نشان می دهند که تغذیه و رژیم غذایی می توانند در تقویت سلول های T تاثیرگذار باشند، لذا برخی دانشمندان به دنبال یافتن ارکان غذایی مفید در تقویت سلولهای ایمنیTهستند. در همین راستا  مطالعه ای جدید برگرفته از ژورنال Immunology letters روی یکی از ترکیبات موجود در چای سبز به نام پلی فنول انجام شد. طی تحقیقات انجام گرفته در این مطالعه، مشخص شد که این ترکیب گیاهی طبیعی اثر ضد التهاب و ضد سرطان دارد و می تواند باعث افزایش تعداد سلول هایTشود و کارکرد ایمنی بدن را تعدیل نموده و بهبود بخشد، لذا می تواند یک راه آسان و امن برای کمک به کنترل مشکلات خود ایمنی و بیماری های ویروسی باشد. البته اثر مفید مذکور در رابطه با پلی فنلهای چای سبز، به اندازه داروهای در دسترس که نقش مشابهی انجام می دهند قوی نیست. در ضمن باید به این نکته نیز توجه شود که مصرف داروها در طولانی مدت مشکل سمیت دارند ولی استفاده از محصولات غذایی طبیعی به صورت دراز مدت و مداوم، ممکن است بتواند امکان دستیابی به هدف مورد نظر (بهبود و تعدیل سیستم ایمنی بدن) را بدون ایجاد سمیت فراهم نماید. لذا جا دارد در این راستا مطالعات بیشتر و گسترده تری انجام گیرند. نکته عملی: یکی از تاثیرات سودمند و اساسی چای سبز برای سلامت؛ توانایی کنترل التهاب، تعدیل و بهبود کارایی ایمنی بدن و جلوگیری از سرطان است. لذا توصیه می شود مصرف چای سبز به عنوان یک نوشیدنی مناسب در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود. در ضمن انجام مطالعاتی بیشتر و گسترده تر پیرامون بررسی تاثیر رژیم غذایی بر تعدیل عملکرد سیستم ایمنی بدن، پیشنهاد می گردد.
انتظار جون فعلا چای سبز رو برای سرکوب یا خاموش کردن سیستم ایمنی پیدا کردم!!!!!
ناناز جون کتاب بخون ، بگو شوهرت برات از بیرون فیلم سینمایی بخره بشین فیلم نگاه کن، نذار روزا برات تکراری بشن اینجوری بیشتر حوصلت سر میره ایشالله سال دیگه میای مینویسی بچه دیگه وقت ندارم به سایت سربزنم امان از دست نی نی هام اجازه هیچ کاری رو به من نمیدن
کورتون های گیاهی: بعضی از گیاهان خواصی شبیه به کورتون دارند بدون اینکه عوارض کورتونها رو داشته باشند .گیاهانی که خواص کورتونی و ضد التهابی از خودشون نشون میدهند عبارتند از: آناناس، بومادران، جوشانده پوست سیب زمینی، ریشه سیب زمینی، ریشه سنبل الطیب، دانه اسفرزه، میوه سپستان، جوشانده شاه پسند، جوشانده خشک بابونه، علف چای، کاه مکی، زردچوبه، چوب چینی، روئینه، بذر کرفس، زعفران و ریشه گیاه شیرین بیان و کندر و . . . من مناسب دیدم نسخه هایی از مصرف این کورتونهای طبیعی رو پیدا کنم و اینجا بیارم و دوستان هم اگر به مطلبی در این مورد دست پیدا کردند اضافه کنند. 1)ریشه گیاه شیرین بیان:ریشه گیاه شیرین بیان در درمان زخم معده ، زخم اثنی عشر و ناراحتی های گوارشی موثر است. ریشه ی شیرین بیان خاصیت شبه کورتونی دارد بدون آنکه عوارض کورتون را ایجاد کند. باید توجه داشت که ریشه ی شیرین بیان موجب افزایش فشار خون می شود و افرادی که داری فشار خون هستند باید این گیاه را با احتیاط مصرف کنند. طریقه مصرف : یک قاشق مرباخوری پودر ریشه شیرین بیان را در یک فنجان آبجوش دم کنید. بعد از 4 دقیقه این محلول را صاف کنید و سه بار در روز مصرف کنید. ۲)زردچوبه: سرگروه گیاهان کورتون دار زرد چوبه "با طبیعت گرم و خشک" کورکومین رنگدانه زرد رنگ گیاه زرد چوبه است .این ماده آثار ضدالتهابی مستقیم و غیر مستقیم دارد و یکی از قویترین عوامل ضدالتهابی موجود در طبیعت است و مکانیسم های ضدالتهابی بدن را نیز اقزایش می دهد.مکانیسم اثر آن کاملا مشابه گروه داروهای کورتونی ولی کمی ضعیف تر است. آثار غیر مستقیم کورکومین عبارتند از : ۱- تحریک آزاد سازی کورتون های طبیعی از غدد فوق کلیه . ۲-حساس سازی یا آماده سازی گیرنده های کورتون ها در بدن و تقویت عمل کورتون های طبیعی . ۳-جلوگیری از تجزیه و نابودی کورتون های طبیعی بدن. برای افزایش جذب کورکومین از آب آناناس تازه یا عصاره آن "حاوی ماده موثر بروملین" استفاده می شود .کورکومینات قوی ترین شکل کورکومین است که با مخلوط کردن زرد چوبه و لیموترش به دست می آید . ۱ قاشق سوپخوری زرد چوبه را با یک قاشق آبلیموی تازه مخلوط کرده و به صورت خمیر در آورید .پس از چند دقیقه نمک کورکومینات آماده خاصیت ضد التهابی قوی تری دارد .بهتر است مخلوط زرد چوبه و آناناس "۱ قاشق چایخوری زرد چوبه و ۱ استکان آب آناناس تازه"در هنگام خالی بودن معده حدود ۲۰ دقیقه پیش از غذا مصرف گردد .این مخلوط خاصیت ضدالتهابی کورکومین ۴۰۰تا ۶۰۰ میلی گرم ۳ بار در روز که معادل ۸ تا ۱۶ گرم پودر زرد چوبه است مورد نیاز می باشد ."مصرف ۱۶ گرم زرد چوبه در روز ممکن است مشکلات گوارشی ایجاد کند" زرد چوبه به نور حساس است و رنگ خود را از دست می دهد . موارد منع مصرف زرد چوبه : کسانی که دچار انسداد مجاری صفراوی و اختلالات گوارشی هستند بهتر است از زرد چوبه استفاده نکنند . تداخلات دارویی: همراه با داروهای ضد انعقاد و رقیق کننده خون مصرف نشود "مانند آسپرین ُوارفارینُهپارتین ُ..." که در این صورت افزایش احتمال خونریزی ایجاد می شود . از یک هفته قبل از اعمال جراحی مصرف گیاه متوقف گردد . جویدن آن در دهان برای تسکین درد دندان مفید است .به ویژه اگر کمی حرارت داده شود .پودر آن برای خشک کردن زخم ها و رفع درد و ورم آن مفید است "التیام دهنده زخم های جزیی" از نظر طب سنتی زرد چوبه برای قلب مضر است و برای رفع عوارض آن را با آبلیمو مخلوط کرده و مصرف می کنند .
سلام گل دخترا از همتون یه دنیا ممنون..... بویژه از آنای عزیز و مهربونم..... کی کی جونها خیلی دلم گرفته اصلا نمی دونم باید چیکار کنم والا حرفی برای گفتن ندارم........ فقط میگم خدا رو شکر که خیلی زود متوجه شدم .... پریروز بتام 30 بود خدا روشکر ظاهرا با یه تزریق داره جذب میشه.....
ناحیه شکم و پهلوهام خیلی چاق شده (دو سایز بزرگتر از خودم) .... منتظرم بتا صفر بشه..... برم ورزش..... هیچوقت فکر نمیکردم آزمایش بدم و بشینم همونجا تا نتیجه اش آماده بشه اونم با این آرزو کع بتا کم بشه....... ایشالا برا هیچکی پیش نیاد.....
ترانه جون عزیز دلم خدا شاهده با اینکه تجربه نکردم اما میدونم چی میگی و چی میکشی....
آدم وقتی عزیزیو از دست میده داغون میشه حالا این عزیز بچت باشه سختتره حتی هنوز به دنیا نیومده باشه!!!!!!
برای ماها که از اولش شاهد گام به گام رشد دردونه هامون هستیم و خواهیم بود این قضیه سختتره!
باورت میشه حتی وقتی تخمکی جنین نمیشه یا جنینی رشدش تو انکوباتر متوقف میشه هم ما برامون سخته!
دونه دونه شون برامون عزیزن....
چه برسه که تو دلت رشدش رو شروع کنه....
چه برسه لگداشو و تکوناشم حس کنیم....
چه برسه مک زدنا و شیر خوردنا و شیرین زبونیاشو حس کنیم....
پس بازم شکر که الان از دستش دادی...
بازم شکر خودت حالت خوبه....
کم کم مطمئنم خودت رو دوباره پیدا میکنی....
بازم میشی ترانه جسوری که به سمت مادر شدن تلاش میکنه!!!!
ترانه عزیزم....
عشقم.....
کافیه به این فکر کنی کنارتیم و روزای شیرین مادرانگیت در انتظارته!!!!