2777
2789

دوست عزیزم ناراحت نشی نگرانم نشی ببرش عطاری دارو انگل براش بگیر 

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی یادش میره؟ تو بیداری عمدا اینکارو میکنه

توحه نکن که اگه بدونه حساسی ازعمد میکنه سریع سرشو گرن کن چیزی بده بخوره سرگرم بشه دختر منم دقیق توهمین سن انجام میداد دوسه روز مدام میکرد یادش رفته تاحالا انجام نداده

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

من دخترم این مشکلو داشت مادر بزرگم شوهرم بهم گفت بچه انگل داره من ناراحت شدم توجه نکردم دخترم تا هشت سالگی اینکارو میکرد من خر باز باورم نشد تا اینکه بردم چندتا دکتر و بالاخره یه دکتر خیلی پیر و معروف تشخیص به انگلی داد که تو ازمایشای معمول نشون نمیده.بچه طفلکم هشت سال انگل داشت و من باور نکردم😣

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
من دخترم این مشکلو داشت مادر بزرگم شوهرم بهم گفت بچه انگل داره من ناراحت شدم توجه نکردم دخترم تا هشت ...

توی رشد و وزنش تو این هشت سال هم تاثیر داشته؟؟

وزنش چطور بوده؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
آخی چند سال طول کشید؟

عزیزم مشکلی که با دوتا قرص حل میشد من با لجبازی هشت سال ادامه اش دادم چون میگفتم من مراقب بچه ام هستم جایی دست نمیزنه

توی رشد و وزنش تو این هشت سال هم تاثیر داشته؟؟ وزنش چطور بوده؟

دخترم ریز دنیا اومده بود رشدش خوب بود ولی لاغر بود و کم اشتها چون منم ریز نقشم همه میگفتن به خودت رفته منم توجه نمیکردم

دخترم ریز دنیا اومده بود رشدش خوب بود ولی لاغر بود و کم اشتها چون منم ریز نقشم همه میگفتن به خودت رف ...

وای عزیزم شرایط دختر شما عین دختر منه اونم ریزنقش و قد بلند ولی کم اشتهاس هنوز آزمایش انگلی نداده من میگم من که مراقبشم این قدر امکان نداره آزمایشات معمولی خون چیزی رو نشون نداد . 

میشه خواهش کنم اسم اون آزمایش  رو به همراه اسم دارو برای منم بنویسید واقعا ازتون ممنون میشم . بخدا بچه رو بستم ب اشتها آور ولی دریغ از یذره افزایش وزن تازه هی داره کم میکنه با اینکه بد نیست خوراکش ولی خوبم نیست . اینم با وزن کم ب دنیا اومد و صورت ریزی داره همه میگن چرا خوب بهش نمیرسی خلاصه خواهر کلافم بخدا 

وای عزیزم شرایط دختر شما عین دختر منه اونم ریزنقش و قد بلند ولی کم اشتهاس هنوز آزمایش انگلی نداده من ...

عزیزم ازمایشش الان نیست دخترم الان یازده سالشه ازمایش مدفوع داد مشخص نشد دکتر از روی علائمش بهش دارو داد شما ببرش پیش یه دکتر طب سنتی حتما خوب میشه

2810