2777
2789
عنوان

درمان غب غب

184 بازدید | 7 پست

ابجیم 15سالشه و تو این سن کم غب غب داره وزیر چونش آویزون شده یکم،همش گریه میکنه میگه زشت شدم وصورتم کشیده شده بهش میگم تو مثل قبل خوشکلی وچون دوران نوجوانیته انقد حساسی ولی میگه نه صورتم کشیده شده زیر چونم زشتم کرده البته راست هم میگه ولی من نمیگم بهش که ناراحت تر نشه کسی واسه درمان غب غب میدونه باید چیکارکرد؟؟؟

درمانش جراحیه.

البته شنیدم درمان سنتی هم داره ولی نمیدونم چیه.

ولی جراحی با دو تومن فکر کنم انجام بشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یوگا صورت. تو نت سرچ کنین برا غبغب هست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

منم بعد از زایمان صورتم تپل شده، غبغبم زده بیرون

دخترمم غبغب داره مثل خودم

خخخخ

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
این که خیلی بده

نه. من به صورتم میاد. همه میگن بعد از زایمان خوشگلتر شدم

دخترمم نمکش به غبغب و چونه سوراخشه که به خودم کشیده

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
نه. من به صورتم میاد. همه میگن بعد از زایمان خوشگلتر شدم دخترمم نمکش به غبغب و چونه سوراخشه که به خ ...

خواهرم صورتش گرده خیلی نازه کپی سلنا گومزه ولی غب غب صورتشو خراب کرده یخورده کشیده شده