2777
2789
عنوان

روزهای اول بارداری و شوهره ...

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 36 پست
خب به فکرت هست . واسه کار زیادم مطمین باش نگران اینه با وجود بچه کم بیارید مخارج . من اینو تو باردار ...

اره درست میگید .  الهی بگردم برای مادر که اول و اخر دلسوزت فقط خودشه . 

چند روز اینطوری بود یکم خسته کننده بود که تا 2 بیدار منتظرش باشم و بعد تازه بیایم خونه .  فکر ...

یکم خودتو بیشتر بی حال و مریض جلوه بده وقتی میاد

بعدم زنگ بزن بگو سرم گیج رفت افتادم و اینا

چاره ای نیست آقایون سیستم مغزشون متفاوته

درکی از بارداری هم که ندارن

شرایط تو حاد جلوه بده میاد میمونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم خودتو بیشتر بی حال و مریض جلوه بده وقتی میاد بعدم زنگ بزن بگو سرم گیج رفت افتادم و اینا چاره ا ...

واقعا فکر نمیکردم درک نکنه . همیشه تو اطلاعات بروزه و همچی رو سرچ میکنه . نمیتونم درک کنم سیستمش نمیخونه این قسمت زندگی مونو . 

مرسی راهنمایی همین کارو میکنم ❤

واقعا فکر نمیکردم درک نکنه . همیشه تو اطلاعات بروزه و همچی رو سرچ میکنه . نمیتونم درک کنم سیستمش نمی ...

دست خودشون نیست

چون هیچوقت تجربه حاملگی و بهم ریختگی هورمون و ندارن

فدات خودتو رو پا نشون نده یه چیزایی هم بگو بدونه تنهایی برات خطرناک ه جمع میکنه میاد❤❤

دست خودشون نیست چون هیچوقت تجربه حاملگی و بهم ریختگی هورمون و ندارن فدات خودتو رو پا نشون نده یه چ ...

ممنونم عزیزم ... دلم اروم گرفت . 

ممنونم از همه کسایی که شرکت کردن❤

[QUOTE=54153890]منم به حرف شما خیلی معتقدم . اصلا هم هیچ وقت ازش انتظار زیادی نداشتم . حتی یه مدت خودمم پروژه میگرفت ...[/QUOTE

یا میتونن این مدت ک شما وضعیت خاصی دارین رو کنارتون باشن بعد دوباره کار دومشو پیش ببره.. آدما تو شرایط خاص باید کنار هم باشن.. نوش دارو بعد مرگ سهراب ک فایده نداره... 

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو