2777
2789
عنوان

روزهای اول بارداری و شوهره ...

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 36 پست

تو مملکت ما شوهرت حق داره نگران خرج و درآمد بیشتر باشه

از خدات باشه که به فکره

اون بچه آینده بهتر میخواد گلم

حاملگی ۹ ماهه که سه ماهه اول افتضاح ه و فقط یکی مثل مادر یا خواهر میتونه کمک حال باشه و درک کنه نه یه مرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار کارشو کنه گلم اکثرا دخترا سه ماهه اول میرم خونه مادرشون تا تهوع و ویار کم شه بهشون برسه

دیشب بهش گفتم . تلویحا قبول نکرد ! که اونم شب بیاد اونجا . نمیشه که تنها بمونه خونمون 

درسته دارن زحمت میکشن تا پول بیشتری در بیارن و رفاه خوبی بوجود بیارن.. ولی دو تا اتفاق بد میافته.. تنهایی توی این شرایط شما اصلا خوب نیست دوم اینکه خودش هم زود خسته میشه و وقتیم بدنشون استراحت کافی نداشته باشه بعدها ممکنه عصبی و حاشیه های دیگه براشون پیش بیاد.. زندگی مراقبت کردن میخواد... بخصوص مراقبت از همسر

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو
ازنظرغذایی ازمادریامادرشوهرتون کمک بگیرین سابرین خونشون این مدت یابگین غذادرست کنن براتون بیارن باید ...

مادرشوهرم که هیچ انتظاری ازش ندارم . اونم تقریبا هیچ کاری برای من نمیکنه . 

چون بالا سر خونه مادرشوهرمم میشینم مادرمم نمیاد پیشم

دیشب بهش گفتم . تلویحا قبول نکرد ! که اونم شب بیاد اونجا . نمیشه که تنها بمونه خونمون 

سه ماهه خوب، اگه خونه مامان دور نیست،صبح برو شب باهم برگردین ، هر روز همین کارو کن، باور کن منم تا ۵ ماه نمیتونستم بدم پای گاز یا حتی به خودمم برسم همش تهوع و سرگیجه،مادرم بود فقط، مادر تو بگو بیاد اینم میشه،سه ماهه اول واقعا سخته

درسته دارن زحمت میکشن تا پول بیشتری در بیارن و رفاه خوبی بوجود بیارن.. ولی دو تا اتفاق بد میافته.. ت ...

منم به حرف شما خیلی معتقدم . اصلا هم هیچ وقت ازش انتظار زیادی نداشتم . حتی یه مدت خودمم پروژه میگرفتم که تو هزینه ها یا حتی پش انداز کمکش کنم . ولی نمیدونم چرا اینقدر قانع نیست !!

مادرشوهرم که هیچ انتظاری ازش ندارم . اونم تقریبا هیچ کاری برای من نمیکنه .  چون بالا سر خونه م ...

چه بدپس سعی کن خودت برسی به خودت که ضعیف نشی حداقل چیزای مقوی مثل خرماوشیرومغزهارواستفاده کن حجمشون کمه امامقویه.بیسکوئیت که نشدغذا.ولی درکت میکنم حالت تهوع واقعاخراست!ازهمه ی خرهاخرترحالت تهوع است حاضرم دردبکشم اماحالت تهوع نداشته باشم

اره . تو تلگ هر چند ساعت یکبار . کلا هم دوبار تقذیلا زنگ میزنه 

خب به فکرت هست . واسه کار زیادم مطمین باش نگران اینه با وجود بچه کم بیارید مخارج . من اینو تو بارداریم فهمیدم هیشکی به غیر مادر خودت بهت رسیدگی نمیکنه . شوهر برات مرتب کار خونه میکنه یا اشپزی میکنه نه گلم . همون محبتش پیامی هم باشه خوبه . بیشتر سعی کن پیش مامانت باشی 

خدایااااا شکرت
سه ماهه خوب، اگه خونه مامان دور نیست،صبح برو شب باهم برگردین ، هر روز همین کارو کن، باور کن منم تا ۵ ...

چند روز اینطوری بود یکم خسته کننده بود که تا 2 بیدار منتظرش باشم و بعد تازه بیایم خونه . 

فکر کنم باید اصرار بیشتری کنم برای خونه مادرم کلا رفتن ِ 

خونه مادرم دو طبقه است اگه بریم یه طبقه کلا دست خودمونه ِ نمیدونم چرا متوجه نیست حالمو