2777
2789
عنوان

احساس میکنم کنار یک هم خونه زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2827 بازدید | 93 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید نباید میزاشتی اتاقتون جدا بشه. خودش پیشنهاد داد؟

من بدم میاد زن و شوهر جدا باشن

خودش کم کم خودشو جدا کرد...این منم که همیشه از خودم مایه میذارم

خسته شدم

اینقد گریه کروم چشام باز نمی شه

غذاهای گرمی بهش بده بخوره,بپرش پیش متخصص اورولوژی شاید یه مشکلی داره,مگه میشه مرد نخاد,بعدم ببین یه موقع بهت شک نکرده,که از چشمش افتاده باشی,بعضی مردا اگه لج کنن دیگه راه نمیان

یا عماد من لا عماد له,,,,
نمیره....اصلا مقاومت میکنه میگه اینا حرفه میگه میخوای همینجوری باهام زندگی کن نمی خوای برو

دقيقا شوهر منه😔😔

با اينكه پزشكه و همه روش حساب ديگه اي دارن مشاوره نمياد 

فك ميكنم، شوهرم فك ميكنه خودش زيادي ميدونه و با چارتا كتاب مشاوره خوندن داناي كل شده

حتمابامشاورصحبت کن شماتنهایی نمیتونی تغییرش بدی چون خیلی وقته که اینجوریه ببین ازچیزی نمیترسه؟یاشبام ...

نه اینقد شخصیت محکمی داره ...اینقد اعتماد به نفس داره

اصول مذهبی ..پایبندی به امور دینی..ریلکس..هیچ مشکلی نداره

یه اخلاقی که داره هیچ کوتاهی در امور خونه نداره

اصلا رفیق باز نیست...ادم علمه و تحقیق...

چه سخت عزیزم نه میتونم بگم جداشو چون بچه ها داغون میشن یک خانواده ازهم میپاشه شاید زندگی بعدیت هم خوب نباشه نه میتونم بگم بمون که خودت ازهم میپاشی انشاالله خدا راه درست جلوی پات بزاره

به وقت تولد دوقلوها  
غذاهای گرمی بهش بده بخوره,بپرش پیش متخصص اورولوژی شاید یه مشکلی داره,مگه میشه مرد نخاد,بعدم ببین یه ...

نه شک نداره

اعتماد کامل داره

سرده

شاید به صورت ژنتیکی اینا مشکل داشته باشن

باید تشویقش کنم بره پیش دکتر درست میگین...