2777
2789

سلام حالم خیلی بده مطمینم افسردگی بعد زایمان گرفتم کسی بوده که با دروی گیاهی جواب گرفته باشه چون شیرده هستم ضرر نداشته باشه همچنین داروی خواب آور چی خوبه

شبها خوابم نمیبره تا چهار صبح بیدارم دیوانه شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سر زایمان اولم نه ماه افسردگی شدید گرفتم خیلی حاد بود...الان هفته دیگه زایمانمه همه ی نگرانیم اینه که افسردگی نیاد سراغم باز😢😢😢

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......
چهار ماهشه کولیک داره همش در حال گریه س یه پسر ۴ ساله ام دارم شیطون و رو مخ کم اوردم همش در حال گریه ...

من رشتم روانشناسيه عزيزم بعضيا خود به خود خوب ميشن نگران نباش طبيعيه اگه تا هشت ماه خوب نشدين برين پيش روانپزشك يمدت دارو ميده خوب ميشين

مامان امیر علی حالت چطوری بود چطور درمان شدی

خدا سر کسی نیاره داغون بودم اصلا از بچم خوشم نمیومد دور از جونش حتی دلم میخواست بمیره...آخ که چه روزای سختی بود....شبا تا صبح خدا شاهده خواب نداشتم داغون بودم

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......

خیلی سخته یه ماهه اینجوری شدم قبلا انقدر سرحال بودم میگفتم سه تا بچه میخوام دلم خیللللی دختر میخواد اما الان میگم همون یه دونه بچه بس هفت پشته آدمه والا ماکه حوصله خودمونو نداریم بچه بدبخت چه گناهی کرده بیاد تو این دنیای خراب شده

من در شرف افسردگی بودم ولی خودمو جمع وجور کردم‌ و شروع کردم‌ تو خونه ورزش کردن و رقصیدن  هر وقت میتونستم به خودم میرسم و آرایش میکنم تو روحیه خودم و بچه م خیلی تاثیر خوبی داشت  خدارو شکر وزنمم خیلی کم‌ شد 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
2810