یه سری ادما رو میشناسم که واقعا توانایی لیزر رو ندارن ولی همیشه پوستاشون شیو شده س
حالا پوست من یه روز بعد شیو دون دون میشه
چیکار میکنین شما؟ راه حلی چیزی؟
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
من موهای بدنم خیلی زیاد بود و بعد از هربار زدن ژیلت یا موبر دون دون میشد رفتم اپیلاسیون الان دو سال شده هم موهام خیلی کم شده هم قشنگ صافو نرم شده البته جای خوب برو حتی اگر گرون بود چون اپیلاسیون طرف ماهر نباشه پوستت میسوزه
شاید لیزر میرن طرف وام میگیره عمل و تزریق میکنه لیزر اونقدر گرون نیست
نه خب میدونم که هزار جور قرض و قسط دارن و نمیرن
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
من موهای بدنم خیلی زیاد بود و بعد از هربار زدن ژیلت یا موبر دون دون میشد رفتم اپیلاسیون الان دو سال ...
نمیشه تو خونه انجام داد؟