2777
2789
عنوان

بنظرتون ب حرف بابام گوش بدم و ب شوهرم بگم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا اعتیاد ی بیماری هستش که نباید به دید نقطه ضعف نگاهش کرد که بترسی شوهرت طعنه بزنه

دوما این مشکل خانواده ی شماست ولزومی نداره براش توضیح بدی مگه این وسط مشکل یا آسیبی از این ناحیه به همسر شما رسیده

از کجا میفهمه؟؟؟فهمید چی بگم؟

حرف زود میپیچه 

در هر صورت ماه پشت ابر نمی‌مونه

یا خیلی بی اهمیت وسط حرفا بگو برادرم رفته کلینیک ترک کنه ،در همین حد بعدا راجب یه چیز دیگه حرف بزن و دنبال بحثو نگیر که فقط اطلاع داشته باشه

وضعیت ش حادهتوهمهزیون

ببین تو کنگره ۶۰ کسایی بودن که شیشه و حشیش و کراک مصرف میکردن الان ۵ ساله رهان فکر کردین بردیمش کمپ و اونا هم به تخت بستنش و سقوط آزاد بدترین ترک بهش دادن اون خوب میشه به خدا که اگه خوب بشه فردا برمیگرده با ولع بیشترین خط این نشون از من که شوهرم یک زمانی معتاد بود الان ۲ ساله با همین رفتن به کنگره حتی  کنارش هست ولی توجه نمیکنه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اگه بگی نهایتش طلاقت میده و اگه بفهمه با بدی طلاقت میده و اگه طلاق نده همیشه سرکوفت میخوری و هر چی گم بشه میگه داداشت برده  پس بگو و تکلیفتو روشن کن حتما زود بگو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید