2777
2789
عنوان

زندگی بادوتابچه واقعاسخته

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 68 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم هرچی بزرگتربشه انگار بدتره تازه یادمیگیره راه بره هی ازت آویزون میشه
خودتان را باهمه وجود باورکنید بدانید قدرتی درونتان وجود دارد که از هر مانعی قویتر است.
نانی دختره ماشا.. 11 سالشه حداقل خیالت کم و بیش از اون راحته دیگه کمکت هم میکنه؟
خودتان را باهمه وجود باورکنید بدانید قدرتی درونتان وجود دارد که از هر مانعی قویتر است.
پسرمن خیلی بهم وابسته است بغل هیچکس نمیره مهمونی هم میریم ازبغلم جم نمیخوره خسته شدم چکارکنم؟
ایجاد نظم اولش سخته و اصلشم اینه از خود ادم شروع بشه تا خودمون نتونیم بچه ها هم نمیتونن ،مدرسه خوبیش به اینه ی تو فیق اجباری برای ایجاد نظم در خوابه ،ای وای از هفته دیگه داستانه بخواب بخواب و بیدار شو داریم ،سر ی ساعتی مشخص خاموشی بزن ،من تو دور و بریام کسایی بچه هاشون منظم میخوابن که بخاطر شغل باباهه یا مامانه کلا زود میخوابن یعنی تو خونه بطور رسمی ساعت ١٠خاموشیه بعدش همه میخوابن خوب بچه هم میخوابه از انورم صبح بیدار میشن زود و تا ظهر خواب نیستن
اندکی صبررر سحر نزدیک است
2810