2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سوالو کسی که حداقل ده سال از ازدواجش گذشته باید جواب بده. نامزدی که همه خوبن.

۳ سال با هم بودیم و ۲ سال قبلش میشناختم 

همون روز اول میشه متوجه شد چطور ادمیه و خانوادش خداروشکر خوبن خیلی

تو میتونی . چون تو میخای که موفق شی . تو بهترینی ، چون که تو خودت تلاش میکنی و فقط خودت هستی و تنهایی . شاید مسخره ات کنن ، بهت توهین کنن ، تو رو در نظر نگیرن و پشتت نباشن ، ولی این تویی که آخرش موفق میشی . پس قوی باش ، به خدا تکیه کن وبلند شو تا موفق ترین آدمی بشی که تا حالا تو عمرشون دیدن💆🏻‍♀️🍃تصمیم گرفتم که زندگی جدید با روحیات جدید شروع کنم پس کاربری های قبلم رو با این کاربری جدید و آدم جدید نسخه نمیپیچم❤️با آشنا و فامیل ازدواج نکنید و توی رابطه نرید تجربه بدی داشتم از این بابت و بد ضربه ای خوردم تورو خدا همچین حرکتی به هیچ وجه نزنید🙂

بیشتر ببینید
همسر منم همین طور هست آدم خوبیه اما در عین حال بدترین کار ممکن رو در حقم کرد اکر قصد ادامه دادن داری ...

حق طلاق گرفتم یه چیزیم به نامم زد باز امروز زد به سرم میخوام طلاق بگیرم گفت جنبه نداری بهت حق طلاق دادم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

حق طلاق گرفتم یه چیزیم به نامم زد باز امروز زد به سرم میخوام طلاق بگیرم گفت جنبه نداری بهت حق طلاق د ...

به نظرم کافیه دیگه ادامه نده همین که حق طلاق رو گرفتی خیلی هست باز تکرار کرد راحت میتونی جدا بشی 

واینکه وقتی حق طلاق داده بعیده دیکه بره سمتش 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......