2777
2789
عنوان

خانوما از چه سنی به بعد خوشگلتر شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 126 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی ۱۸ به بعد؟

اره‌ بعد از اونم وقتی  ازدواج کردمم احساس میکنم بهتر از قبل شدم 

ولی الان دیگه کم کم احساس میکنم قیافم از اون فیس خوب داره روند پختگی و پیری رو طی میکنه 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره چشم رنگی پوست سفید و....😂😂 بگم یا پی بردی ب خوشگل بودنم😂😂

پی بردم😂

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

با همین ۲ تا پیام باهات حال کردم دمت گرم ثابت شد تو این سایت ادمای باحالیم هستن🤍🌱

قربونت برم 

عزیزم لطف داری😍😍😍

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

اره‌ بعد از اونم وقتی ازدواج کردمم احساس میکنم بهتر از قبل شدم ولی الان دیگه کم کم احساس میکنم قیاف ...

خانوما که بعد ازدواج ۱۸۰ درجه تغییر می‌کنن

چند سالته عزیزم؟ 

اتفاقا خانوما از ۳۰ به بعد جاافتاده و خوشگلتر میشن

😂😂اینجا شهر عجیبیه شهرکرد هست اما کرد نداره همش تورکه

ترکا هم خوشگلن 

ترکا و کوردا زبون زدن😂😂😂

خداروشکر😂😂

😂🫂

فداتشم

خدا نکنه 😍