2777
2789
عنوان

خانوما از چه سنی به بعد خوشگلتر شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 126 پست
این ازدواج ک میگن منظورشون عقد و ایناس یا زندگی مشترکشون

از همون عقد 

به خداوندیه خدا جوری خانوما تغییر میکنن پشمام میریزه 

همشون از دم خوشگلتر میشن 

شوهر هم میگه آب و پول من براش افتاد 🤣🤣🤣

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا اینطورم نیس بخدا انقد کورد و ترک داریم ک زشتن😂

اره درسته همشون که نه ولی مثلا اکثریت

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

از همون عقد به خداوندیه خدا جوری خانوما تغییر میکنن پشمام میریزه همشون از دم خوشگلتر میشن شوهر هم می ...

اها پس قراره چن روز دیگ خوشگلتر بشم🤣🤣🤣

حرف شوهره فقط🤣🤣

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

اها پس قراره چن روز دیگ خوشگلتر بشم🤣🤣🤣 حرف شوهره فقط🤣🤣

چند روز دیگه ازدواج میکنی؟ 😂

خوشبخترین باشی گل قشنگ😍

ازدواج.

اره خیلی تاثیر داره نمیدونم چرا😂

خانوما که بعد ازدواج ۱۸۰ درجه تغییر می‌کننچند سالته عزیزم؟ اتفاقا خانوما از ۳۰ به بعد جاافتاده و خوش ...

من ۲۹ ام

عکسامو که میبینم دلم تنگ میشه واسه ی قیافه ۱۰سال پیشم😁😁

خیلیا اون دورانو دوس ندارن چون بینی عمل میکنن یا ژل میزنن و اینا بعد دیگه عکسای قدیمیشونو دوس ندارن ولی من برعکسم🙃

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از ازدواجم

جوش هام خوب شد 

۲۰کیلو اضافه شد به وزنم 

ناخن هام که میجوییدم رشد کرد در حد کاشت 

موهای بدنممم خیلی کم شد 

😁😁😁😁😁🤍

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
بیشتر ببینید
چند روز دیگه ازدواج میکنی؟ 😂خوشبخترین باشی گل قشنگ😍

۴ تیر قرارع عقد کنیم😂

فداتشم  عزیز دلم  بهتریانارو برات آرزو میکنم🤍🌱

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

من ۲۹ امعکسامو که میبینم دلم تنگ میشه واسه ی قیافه ۱۰سال پیشم😁😁خیلیا اون دورانو دوس ندارن چون بینی ...

هنوز اول جونیت هستی دختر

۱۶سالگی اولین باری اصلاح کردم واییی نگم اینه دور نشدم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم