2777
2789
عنوان

حس عقب موندن تو زندگی میکنم

261 بازدید | 16 پست

من دو تا رشته خوندم الهیات و کامپیوتر 

دیروز یکی از بچه های الهیات رادیدم گفت چندتا از بچه ها ۲ ۳ تا بچه دارن 

بچه های دوران دبیرستانم هم اکثرا سر کار هستن 

فقط منم که نه بچه آوردم نه رفتم سر کار همش درس خوندم 

خب درس خوندی دیگه .شما هم توی درس خوندن جلوتر از اونهایی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درس خوندی دیگه .شما هم توی درس خوندن جلوتر از اونهایی

الان فهمیدم درس خوندن برام نون و آب نمیشه 

هر چند که از رشته کامپیوترم خیلی راضیم و باز هم برگردم عقب حتما میخونم 

الان فهمیدم درس خوندن برام نون و آب نمیشه هر چند که از رشته کامپیوترم خیلی راضیم و باز هم برگردم عقب ...

چن سالته؟

خودت بچه نخواستی؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید
ازدواج کردم

باز خوبه ازدواج کردی، من که هنوز مجردم چی بگم؟؟ همه دوستام ازدواج کردن و سر کار هم میرن و بچه دارن

ولی من مجردم و بیکار و بی خاستگار 😁😁 واقعا حس هیچی بودن میکنم چون هیچی هم هستم 😑😑😑

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

۲۶ سالم تو عقدم ۵ شنبه عروسیم میرم خونه خودم

خب سنی نداری هنوز 

بچه هم میاری ان شاءالله 

بیشتر ببینید
باز خوبه ازدواج کردی، من که هنوز مجردم چی بگم؟؟ همه دوستام ازدواج کردن و سر کار هم میرن و بچه دارنول ...

این حس عقب موندن خیلی حس بدیه 

ولی منطقی نیست نباید خودمون مقایسه کنیم 

ولی وقتی دوستای قدیمیت رو میبینی خیلی پیش میاد 

این حس عقب موندن خیلی حس بدیه ولی منطقی نیست نباید خودمون مقایسه کنیم ولی وقتی دوستای قدیمیت رو میبی ...

من حتی وقتی خواهرام رو میبینم این حس مثل سیلی میخوره تو گوشم ، چون اونا به سن پایین راحت ازدواج کردن و یه سال بعدش بچه اوردن و الان خونه و زندگی از خودشون دارن ، ولی من دریغ از یه خاستگار 😑😑😑😑

برا من همه چی سخت و مشکله ، همیشه نه و نمیشه تو زندگیم هست

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

من حتی وقتی خواهرام رو میبینم این حس مثل سیلی میخوره تو گوشم ، چون اونا به سن پایین راحت ازدواج کردن ...

بنظرم هر چی میگذره چون شرایط ازدواج سخت تر میشه ازدواج هم سخت تر میشه 

بنظرم هر چی میگذره چون شرایط ازدواج سخت تر میشه ازدواج هم سخت تر میشه

نه عزیزم به شانش و بخته ، 

مورد میشناسم که از من و شرایط خانوادگیم پایین تر بوده ولی شوهر خوب گیرش اومده و هفته بعد مراسم عروسیشه ،

الان ازدواج میکنن خوب هم ازدواج میکنن ، ربطی به گرونی و شرایط ازدواج نداره