2777
2789
عنوان

منو ببخش باشه😔🥀

708 بازدید | 49 پست

بچه های عزیزم منو ببخشین که بخاطر جسم ضعیف من شما پرپر میشین😔

منو ببخشین اگه یک هزارم درصد درد میکشین😔😔

اینجا که نتونستم براتون مادری کنم...میمرم و میام بغلتون میکنم😔😔😔

خدایا...صبر بده...

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط کردی؟ غصه نخوریا. به زودی با تشخیص و درمان درست میان بغلت❤️‍🩹

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
بیشتر ببینید
سقط کردی؟ غصه نخوریا. به زودی با تشخیص و درمان درست میان بغلت❤️‍🩹

بار اول نیست...این شد پنجمی...

دنبالشم رفتم درمانشم پیدا کردم...ولی روم جواب نمیده...

دلم سوخت...وقتی گفت قلبش وایساده...گفتم یعنی درد کشیده...کاش بمیرم

عزیزم منم دختر نوزادم اولین بچم رو از دست دادم تو ۶ ماهگی مثل ماه بود مو طلایی چشم رنگی😢😢

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
حتما حکمتی در کار خداست انشالله به زودی یه نی نی خشگل به دنیا میاری

واقعا دیگه نمیخوام.

همین دخترم برام بسه من دیگه کشش ندارم.

پنج تا اونم با انواع داروها...شکمم هنوز از زور امپولام کبوده و درد میکنه...

مردم حامله میشن تا۹ ماه خودشونم نمیفهمن اونوقت من.....

خدایا حکمتت رو شکر