2777
2789

نه استرس دارم نه هیچ انگیزه ای. فقط نا امیدم

هرکار میکنم تا یه حسی توم به وجود بیاد اصلا نمیشه مثل یه ربات شدم 

که فقط روزارو به بطالت میگذرونه 

دوساله پشت کنکورم هستم دو سال از عمرم رفت 

میدونم میخواین بیاین بگین مسیرهای دیگه ایم هست ولی واسه منی که هیچ استعدادی ندارم هیچ مسیری دیگه ای نیست فقط تو درس استعداد داشتم

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت ضرورتی پیش بیاد چطور؟

یه مدت اصلا ازش استفاده نکن

کلا یه مدت از مجازی دور بمون

من همینجوری بودم مثل تو

دلیلش این بود که همه رو میدیدم ولی خودم رو نه

یه مدت دور بمون و به خودت اجازه بده خودشو پیدا کنه

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️

یه مدت اصلا ازش استفاده نکنکلا یه مدت از مجازی دور بمونمن همینجوری بودم مثل تودلیلش این بود که همه ر ...

مشکل من اینستا نیست. صد سال یه بارم نمیرم 

توش

تو تلگرامم با رفیقام در ارتباط نیستم باهاشون سر این موضوع قطع ارتباط کردم فکر کردم مشکلم درست میشه

مشکلم درونیه. خیییلی نا امیدم 

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

مشکل من اینستا نیست. صد سال یه بارم نمیرم توشتو تلگرامم با رفیقام در ارتباط نیستم باهاشون سر این موض ...

آها چون دلیل خودم یه دوره ای این بود فکر کردم شاید توهم درگیرش باشی

از چی ناامیدی دقیقا؟

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️

آها چون دلیل خودم یه دوره ای این بود فکر کردم شاید توهم درگیرش باشیاز چی ناامیدی دقیقا؟

کم کاری داشتم. خیلی عقبم 

خب کم کاریت حتما دلیل داره!از انتخابت مطمئن نیستی؟در طول سال هم چیزی نخوندی درسته؟

مطمئنم از انتخابم ولی در طول سال نخوندم دیر شروع کردم

واسه همینه

مطمئنم از انتخابم ولی در طول سال نخوندم دیر شروع کردمواسه همینه

دیر یعنی از کی؟

اگه آنقدر از انتخابت مطمئنی بنظرم پس اهمالکاری رو بزار کنار و شروع کن تلاش کن برای هدفت

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️

دیر یعنی از کی؟اگه آنقدر از انتخابت مطمئنی بنظرم پس اهمالکاری رو بزار کنار و شروع کن تلاش کن برای هد ...

یعنی از اخرای فروردین