2777
2789
عنوان

نزدیک دو ماهه نسبت به کنکور و همه چی بی حس شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 25 پست
یعنی از اخرای فروردین

زمان خوبی بوده میتونستی برسی ولی متاسفانه کم آوردی بینش و احتمالا بی برنامه هم شروع کردی!

چون نهایی رو پیش رو داشتی تا حدودی میتونستی کاری کنی

ولی اشکال نداره قصد داری سال دیگه پشت بمونی؟ایده ای داری اصلا؟

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️

زمان خوبی بوده میتونستی برسی ولی متاسفانه کم آوردی بینش و احتمالا بی برنامه هم شروع کردی!چون نهایی ر ...

اینکه بخوام یه سال دیگه پشت بمونم واقعا واسم چیز ترسناکیه. دو سال پشت بودم 

و اینکه از خودم مطمئن نیستم. یا اینکه خانوادم قراره چه واکنشی نشون بدن 

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان خوبی بوده میتونستی برسی ولی متاسفانه کم آوردی بینش و احتمالا بی برنامه هم شروع کردی!چون نهایی ر ...

برنامه داشتم ولی ول کردم همش بهم خورد

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

اینکه بخوام یه سال دیگه پشت بمونم واقعا واسم چیز ترسناکیه. دو سال پشت بودم و اینکه از خودم مطمئن نیس ...

قدم اول<از خودت مطمئن شو

قدم دوم<از خودت مطمئن شو

قدم سوم<از خودت مطمئن شو

قدم چهارم<مهم تعداد سالایی نیست که پشتی اگه واقعا علاقه داری بمون(یکسال بهتر از اینه که بری رشته دیگه و بعد باز چندسالو از دست بدی و برگردی به این مسیر)تا ذهنت توی مسیره ادامه بده

قدم پنجم<با پدرو مادرت صحبت کن و بگو یک سال دیگه بهت زمان بدن تا خودتو به خودت ثابت کنی

البته قدم چهارم و پنجم برای زمانی که از ۳ قدم اول مطمئنی

قدم اول<از خودت مطمئن شوقدم دوم<از خودت مطمئن شوقدم سوم<از خودت مطمئن شوقدم چهارم<مهم تع ...

الان تمام درگیری من با خودمه 

که چطوری از این برزخ بیام بیرون

قبول کنم من آدم تنبلیم؟ یا بازم پشت کنکور بمونم

سه بار کنکور دادم هر سه بار وسطاش جا زدم

الان تمام درگیری من با خودمه که چطوری از این برزخ بیام بیرونقبول کنم من آدم تنبلیم؟ یا بازم پشت کنکو ...

نه تنبل نیستی

آدم در مواجه با علاقه قلبی هیچوقت نمیتونه تنبلی کنه

ولی ببین چه راه هایی داری

این دوسال رو وقتی نخوندی و وسط راه بیخیال شدی ولی هنوز فکرش رهات نمی‌کرده نشون میده تنبلی نیست

آدم تنبل حالش با عقب انداختن کاراش بهتر میشه😂این حسو که نداشتی قطعا؟

نه تنبل نیستیآدم در مواجه با علاقه قلبی هیچوقت نمیتونه تنبلی کنهولی ببین چه راه هایی داریاین دوسال ر ...

بیشتر حس عذاب وجدان داشتم

عذاب وجدان چی؟حس میکنی کاری رو باید برای کسی جبران کنی یا چی؟

واسه کم کاری خودم

بنظرم یه استراحت به خودت بده(ذهنی نه صرفا فیزیکی) و بعدش ببین بازم میخوای کنکور بدی یا نه!

اگه جواب بله بود یک ماه بخون!(بعد از استراحت و اینا)

یک ماه برنامه بریز و با ذهنیت اینکه نباید چیزی رو عقب بندازی و دوباره این روزا برات تکرار بشن

بعد یکماه اگه خوب خونده بودی ادامه میدی اگه بازم نه!اون وقت بازم بیا  صحبت کنیم

بنظرم یه استراحت به خودت بده(ذهنی نه صرفا فیزیکی) و بعدش ببین بازم میخوای کنکور بدی یا نه!اگه جواب ب ...

باشه عزیزم ممنون