2777
2789

ینفر اطرافم هست ک شغلش اینه

حس میکنم ی حسایی بهم داره و میخاد پیشقدم شه واس خاستگاری..

۲۸ سالشه

وضع مالیشم خوبه بد نیس

زرنگه

خوده شخص ب دلم نشسته ظاهر و‌اخلاقش خیلی خوبه

شناخت بیشتری ندارم

بنظرتون حالا اگه شانس اوردم  و خاستگاری کرد چ جوابی بدم

چه میشه کرد ؛ دیگه زورم به نخواستنش نرسید.

اگه خودت دلت میخواد، نه فقط بخاطر شرایطش، جواب مثبت بده. اگه حس خوبی بهش داری، چرا که نه؟ ولی اگه هنوز شک داری یا مطمئن نیستی، بهتره یه مقدار بیشتر بشناسیش. هر چیزی ممکنه، بستگی به خودت داره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خودت دلت میخواد، نه فقط بخاطر شرایطش، جواب مثبت بده. اگه حس خوبی بهش داری، چرا که نه؟ ولی اگه هن ...

حس خوبی بهش دارم

کلا میبینمش سراسر انرژی مثبته

مرد خوش رو و خوش برخوردیه

ولی از حرفای بقیه و‌همشهریام میترسم ک بگن با این همه اداش اخر ب ی راننده شوهر کرد..

حس خوبی بهش دارمکلا میبینمش سراسر انرژی مثبتهمرد خوش رو و خوش برخوردیهولی از حرفای بقیه و‌همشهریام م ...

خوبه دیگه ، از حرف مردم نترس

با دکتر هم ازدواج کنی یهو پشتت میگن اره پس فردا بهش خیانت میشه برمیگرده خونه باباش،دهن مردمو نمیشه بست  

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

دست بردار از این حرف های عوام

رانندگی هم شغله. پول حلال درمیاره

شما با شخصیتش و خودش میخای زندگی کنی نه شغلش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید
دست بردار از این حرف های عوامرانندگی هم شغله. پول حلال درمیارهشما با شخصیتش و خودش میخای زندگی کنی ن ...

دقیقا

ی مدت تو وی آی پیا کارد میکرد حالا تو شهریاس

وای نههه هیچوقت خونه نیستن من پدرم بود دیگه اصلن بدرد نمیخوره

عزیزم بین شهریه

قبلا بیرون شهر راه دور کار میکرد حالا اومد تو این شهریا

ولی من حس خوبی بهشون ندارم مخصوصا راننده های بین شهریتهران دانشجو بودم ۷سال با اتوبوس رفت وآمد کردم

اکثر مردم همینو میگن

منم یکی دیگه سراغ دارم ب شدت هیز و هوله و حس بد ازش میگیرم

ولی این پسر نه..