2777
2789
عنوان

دوساله که گوشت نخو😔😔

722 بازدید | 55 پست

نه خریدیم حتی ۱۰۰گرم نه خوردیم اما گاهی ۲تامرغ درماه میخریم،۲تاهم بچه دارم ولی خب نه که اینقدرندار باشیم😔 نتونیم سالی یک کیلو گوشت بخریم شوهرم خودش نمیخره خسیس وبه نظرش گوشت خریدن اینقدرهم واجب نیست میشه بدون گوشت هم غذا پخت وزنده موند ،خلاصه که امروز عید قربان یکم دلم گرفته بود براهمین خواستم درد دل کنم وگرنه هیچ منظور خاصی نداشتم😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره و نمیخره چه بی رحمه

حداقل واسه بچه ها بخره بدن اونا نیاز به گوشت قرمز داره🫠

خودت یکم پس انداز کن براشون بخر

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیشتر ببینید

میشه بدون گوشت ؟

اره اگه ادم نداشته باشه باید نون خشک ب اب بزنه بخوره ولی وقتی داره باید بگیره خب نیاز اولیه زندگی هس

چقد شوهرت خودخواهه بفکر بچه ها باشه لاقل

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

عزیزم زندگیاسخت شده ولی هردوماهی که میشه بخره بگومثلاهمون ماه که میخوادمرغ بخره نیم کیلوهم کنارش بخره سعی کن عدس وتخم مرغ ولوبیا واسفناج که سرشارازاهن توغذاهات زیاداستفاده کنی

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

اگه به خودتون پول میده و از این لحاظ خساست نمیکنه ، پس انداز کنید چند وقت یکبار یکم بخرید عزیزم

با شیخ از شراب حکایت مکن که شیخ تا خون خلق هست ننوشد شراب را...🫠#شهریار