2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال راجع به قانون ارث دارم کسی بلده جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 39 پست
یعنی قانون خاصی نداره

نه عزیزم وقتی کسی زنده هست بحث ارث مطرح نیست دیگه میشه تقسیم اموال خودش ک هرجوردلشبخاد در واقع داره خرج میکنه اصلا اگه همه رو ب اسم زنش کنه یا اصلا همه رو بخاد وقف کنه بعد مرگش چیزی نمونه دست خودشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰تاریخ ۷/۳/۴۰۴ وزن ۷۸... وزن هدف ۶۸

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم ولی اون الان میخواد به صورت قانونی سهم بده به پسرا.میگه هرچی قانون بگه بهشون میدم

پدرت اگه ب اونا بده دور ازجون فوت کنه باز از باقی مانده هم میتونن ارث ببرن

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰تاریخ ۷/۳/۴۰۴ وزن ۷۸... وزن هدف ۶۸

پدرم خودش مایله سهمشونو بده

وقتی خودش زندس هرطور بخواد می‌تونه بده ولی اگه بخواد قانونی بده مهریه مادرتون و بدهکاریهاش رو کنار می‌ذاره بعد  یک هشتم از کل دارایی  سهم مادرتون میشه و بقیه به تعداد هرپسر دوتا و هردختر یک سهم مثلا الان چهارتا سهم پسرها و دوتا دختر ها سرجمع  میشه ۶ سهم یعنی بقیه ی اموال تقسیم بر ۶ میشه 

پدر که زنده باشه میتونه هر جور دلش میخاد تقسیم کنه کم و زیادشم مهم نیس

در صورت فوت اول یک هشتم جدا میکنن میدن خانمش و اگه مهریه اشم بخاد اونم میدن

بعد چهار فرزند دارن اموال هشت قسمت میشه به پسرا نفری سه  نیم قسمت و دخترا یک و‌نیم قسمت میرسه

یعنی اگه هشصد تومن اموال باشه سیصد پنجاه تومن نفری ب پسرا و صد و خورده به دخترا میرسه

ببخشید. پدرم زندسمادرمم زندسدوتا پسر دوتا دخترحالا پدرم میخواد سهم پسرا رو بهشون بده چقدر باید بده ب ...

الان شما از لحاظ تعداد سهم با مادرتون ۷ نفر  هستید هر پسر دو نفر حساب میشه

تمام اموال پدرتون تقسیم بر ۷ میشه و به هر برادرت دو سهم می رسه یکی یک سهم به شما و خواهرت و نصف سهم شما هم به مادرتون 

البته شنیدم چند سالی هست سهم همسر هم اندازه دختر شده

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید
ای بابا.

بله باید تو محضر امضا بدن که دیگه نمی گیرن

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید