2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال راجع به قانون ارث دارم کسی بلده جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 39 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی قانون خاصی نداره

می خوای اول بگو موضوع چیه بعد سوالت بپرس 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید
پدر خودش زندس

خب وقتی زنده ست که بحث تقسیم ارث منتفی هست 

زمان مال رو میشه تقسیم کرد که صاحبش فوت بشه 

سوالتون شاید کامل نیست

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
پدر در زمان حیات می‌تونه همه اموال رو فقط به یکی از وراث اعم از همسر یا دختر و پسرش بده

میدونم ولی اون الان میخواد به صورت قانونی سهم بده به پسرا.

میگه هرچی قانون بگه بهشون میدم

پدرم خودش مایله سهمشونو بده

اگر طبق قانون می‌خوان تقسیم کنند از کل اموال یک هشتم برای مادرتون کم کنند مابقی هم تقسیم به شش 

که دوستم پسر ها میبرن

ببخشید. پدرم زندسمادرمم زندسدوتا پسر دوتا دخترحالا پدرم میخواد سهم پسرا رو بهشون بده چقدر باید بده ب ...

مثلا پدرشوهرمن وصیت نامه  داره چون مریض .۱حونه و ۱مغازه برای زنش  که میگه از زودترفوت شدم.۱ زمین ۱۰۰متری به دخترش .

۱خونه ۳ واحده به ۳تا پسرا +۱زمین ۲۵۰متری باز برای پسرا

اگر طبق قانون می‌خوان تقسیم کنند از کل اموال یک هشتم برای مادرتون کم کنند مابقی هم تقسیم به شش که دو ...

دوستم❌دوسهم✅