2777
2789

سلام خانومای عزیز 

خواهشاً هرکس تجربه ای داره کمکم کنه 

تیروییدم کم کار ولی با قرص کنترله 

جدیدا آزمایش دادم آنتی تی پی او بالا بود عددش ۸۱ بود 

توی گوگل و نی نی سایت سرچ کردم بعضیا گفته بودن باعث سقط میشه... خیلی نگرانم😔

محتاج دعاتون هستن خانوما 

به حق عزیزان زندگیتون به حق فرزندانتون دعام کنید خدا لطف کنه فرزندی سالم به ما عطا کنه و زندگیمون رو گرم کنه... خانوما عاجزانه ازتون میخوام به درگاه خداوند دعا کنید و از خدا بخواهید معجزه بشه و ما صاحب فرزند سالم بشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه با پزشک غدد مشورت کنولی تا جایی ک میدونم مهم اینه که تیروییدت تنظیم باشه که برای شما هستفک ...

متخصص غدد میگه مهم نیست و تی اس اچ مهمه... ولی گوگل چیزای خوبی نگفته... نی نی سایت هم که سرچ میکنم سالهای قبل خانما گفتن دکتراشون بهشون گفتن باعث سقط میشه... دوست عزیز شما تجربه دارید؟ بارداری با وجود آنتی tpo بالا داشتید؟ خطری نداشته؟

متخصص غدد میگه مهم نیست و تی اس اچ مهمه... ولی گوگل چیزای خوبی نگفته... نی نی سایت هم که سرچ میکنم س ...

ن من فقط کم کاری تیروئید دارم

همسرم anti tpoش بالا بود، یه مدت تحقیق کردم درباره ش

تا وقتی tsh تنظیم باشه خطری برای بدن نداره

اینکه شما میگید برای بارداری مضره شاید بخاطر اینه که این tpo بالا فک میکنم نشونه ژن خود ایمنی باشه

و این خود ایمنی شاید مشکلی به وجود بیاره 

ولی وقتی شما با یه پزشک غدد و یه پزشک زنان مشورت کردی و گفتن مسئله ای نیست، بنظرم به خودت استرس نده

ن من فقط کم کاری تیروئید دارمهمسرم anti tpoش بالا بود، یه مدت تحقیق کردم درباره شتا وقتی tsh تنظیم ب ...

دوست عزیز تاپیک بارداری شما رو دیدم دعام کن 😭

دعا کن منم بتونم بچه سالمی بدنیا بیارم و خونمون سرشار از شادی بشه

دوست عزیز تاپیک بارداری شما رو دیدم دعام کن 😭دعا کن منم بتونم بچه سالمی بدنیا بیارم و خونمون سرشار ...

گلم منم هنوز اول بارداریمه

حق داری، من خودمم پر از نگرانیم

ولی درباره شما استرس برات خیلی بده

نمیدونم خود ایمنی داری یا نه، ولی دور از جون اگه داشته باشی، ژن خود ایمنی توی حالت استرس خودشو نشون میده

خدا رو شکر الان باردار شدی، فقط به چیز های خوب فکر کن، شما اولین نفر نیستی که

ایشالا بچه تو سالم بغل میگیری 

گلم منم هنوز اول بارداریمهحق داری، من خودمم پر از نگرانیمولی درباره شما استرس برات خیلی بدهنمیدونم خ ...

ممنون از دلگرمی و آرزوی خوبت عزیزم❤️

ببخشید یه سوال... همسر شما استرسیه یا سابقه خانوادگی داره؟ علت آنتی تی پی او بالاش یعنی چیه؟ من سابقه خانوادگی ندارم فقط شدیدا غصه خور بودم

ممنون از دلگرمی و آرزوی خوبت عزیزم❤️ببخشید یه سوال... همسر شما استرسیه یا سابقه خانوادگی داره؟ علت آ ...

تو خانواده‌شون سابقه خود ایمنی دارن

همسر من کاملا خوب بود، یه دوره تحت استرس شدید بود و این مشکل براش پیش اومد، قبلش هیچ مشکلی نداشت

بخاطر همین میگم اصلا استرس و از خودت دور کن

خیلی بالاتر از شمادقیق یادم نیست، شاید ۳۰۰،۴۰۰

دعا کن بتونم مادر بشم و فرزندم صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🙏

الهی شما هم بسلامتی زایمان میکنی و فرزند سالم و صالح نصیبت میشه عزیزم🙏😍