2777
2789
عنوان

ی عده کمی از نسل جدید خیلی عجیبن

84 بازدید | 3 پست

چندروز پیش با یکی برخورد داشتم

تو بحثی که اصلا من ن شرکت کردم ن نظری دادم ن بمن ربط داشت کلی بار من کرد منم هیچ جوابی ندادم چون میدونستم اخرش دنبال ی شری هست دید نقشش نگرفت خودشو زد به غش 

دختر متولد ۸۰ مجرد

من دوتا بچه دارم فقط چون از کار و‌رشته من خوشش نمیاد اینجور کرد 

یا من ارشدمو با بچهای بیست و دو سه سال خوندم ی نفرشون  اینقدررر از من بدشون میومد چون بچه داشتم🫥

یا یکسری از کسایی که تو محل کارم هستن دهه ۸۰ دائما میشنوم که کار راه انداختن منو به همسرم ربط میدن مثلا خودم بی عرضم در صورتی که اصلا قبل ازدواج شغلم همین بود

تعدادشون خیلی خیلی خیلی کمها اکثرا بسیار باهوش خوش تیپپپ با سواد و دارای ذهن باز هستن ولی ی عده اشونم اینجوری

ولی خدایی زورم‌میگیره از کوچکتر از خودم حرف بخورم چون ذاتا ادم صلح طلبیم

عزیزم یه عده از نسل قدیم هم عجیبندر کل تو همه نسل ها آدم خوب هست نخاله هم هست...

اره موافقم همینطوره که میگی

ولی چون برا خودم پیش اومده این چند مورد نگران اینده بچهای خودمن

اخه این مورادی که گفتم بسیارر خانواده های خوبی دارن ربطی به تربیت نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره موافقم همینطوره که میگیولی چون برا خودم پیش اومده این چند مورد نگران اینده بچهای خودمناخه این مو ...

درسته...

بچه ها رو باید جوری بار آورد که قوی باشن تو اینطور مسائل آدم بد همه جا هست باید روش برخورد با اینطور آدما رو یاد بگیرن که آسیب نبینن...

بهترین نسخه خودت باش🤞