2777
2789

اگه بخوام برم تو این شغل خودشون یه سری اموزش ها میدن به ادم که ادم راحت تر بتونه بفروشه؟

من خودم محصولی رو تولید میکنم که نیاز به فروش حضوری هم دارم ولی خیلی خجالت میکشم برم مغازه ها البته محصول من خانگیه و نمیتونم با اعتماد به نفس یه شرکت یا کارخونه فروش انجام بدم از طرفی نمیخوام اولین تجربه ها و ریسک هام سر محصول خودم باشه 😥

میخواستم یه مدت ویزیتور و بازایاب یه شرکت بشم تا هم چیزای بیشتری یاد بگیرم هم پرو تر بشم و هم بعد از اینکه ترس و خجالتم ریخت ، بعدا بیام محصول خودمو حضوری هم بفروشم 😥

خونگی که بهتره، میتونی اولش پول نگیری بذاری مغازه هر چی که فروش رفت پولشو حساب کنی، اینطوری راحت هم ازت قبول میکنن، اول هم مغازه هایی برو که تمایل کمتری داری بفروشی که اگه اشتباه داشتی ناراحت نی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دو نفری شروع کنی که تنهایی از عهده ش بر بیای

برای محصول خودم ؟

یا واسه شرکت ؟

به نظرت با کی برم ؟ 😥

هیچکس رو به جز شوهرم ندارم که اون تنبلم میگه میخواد بده به عمده فروش محصولاتمو .

که ارزونتر مجبورم بفروشم اینطوری 

خونگی که بهتره، میتونی اولش پول نگیری بذاری مغازه هر چی که فروش رفت پولشو حساب کنی، اینطوری راحت هم ...

میترسم بذارم مغازشون بفروشن بعدا پولم رو ندن 

واسه این قضیه باید چیکار کنم 😥

میترسم بذارم مغازشون بفروشن بعدا پولم رو ندن واسه این قضیه باید چیکار کنم 😥

مغازه داری که وقتی بری تو مغازه متوجه بشی چند ساله کارش همینه اینکارو نمیکنه، اگر هم فروش بره برای خودش هم خوبه که سود کنه، اگه جنست تا دو هفته خراب نمیشه پولشو بگیر

البته رشته ام همینه و مستقیم در ارتباط بودم

چه قدررر عالللیی 

مرسی که اومدی تو تاپیکم 😥❤❤❤

دیروز اولین بارم بود و ۴۰ تا مغازه رفتم ولی حتی روم نشد برم داخل و منصرف شدم 😑 از اون ۴۰ تا فقط دو تاش رو رفتم داخل چون اونا خانم بودن و کلا با زن ها راحت تر ارتباط میگیرم . که یکیشون گفت شاگرده و بعدا که صاحب مغازه اومد دوباره برم یکیشونم گفت کلا تا سه چهار روز خرید نداره و من حتی محصولمم بهش معرفی نکردم .

و اومدم خونه .

اینم بگم که من اتفاقا ادم اجتماعی و برونگرایی هستم و اصلا خجالتی نبودم ینی راحت کنفرانس میدادم راحت مصاحبه ی کاری میرفتم به جز اولین بار که مصاحبه ی کاری رفتم و استرس داشتم بقیه ش رو راحت و بی استرس رفتم .

حتی اونقدر پرو بودم که بارها شده بود تو پارک رو نیمکت با یکی دوس بشم .

ولی الان تو این موقعیت نمیدونم چرا اینجوری شدم 😭

مغازه داری که وقتی بری تو مغازه متوجه بشی چند ساله کارش همینه اینکارو نمیکنه، اگر هم فروش بره برای خ ...

جنسم تا شیش ماه هم ماندگاری داره لواشک و میوه خشکه با پک های ترکیبی لواشک و میوه خشک .

میخواستم با مغازه دار نقد حساب کنم و بگم اگه تا یک ماه هم فروش نره خودم دوباره ازتون میخرم ولی اصلا به حرف زدن راجب محصول نرسیدم 😑

جنسم تا شیش ماه هم ماندگاری داره لواشک و میوه خشکه با پک های ترکیبی لواشک و میوه خشک .میخواستم با مغ ...

حودت باش موقع صحبت، مطمئن باش اگه بخواد خودش میخره احتیاج نیست خیلی براش توضیح بدی، برو خبرشو بده ، از جاهایی شروع کن که راحت تری، 

مغازه های جلوی مدرسه های دخترونه برو که خوب فروش میره 

حودت باش موقع صحبت، مطمئن باش اگه بخواد خودش میخره احتیاج نیست خیلی براش توضیح بدی، برو خبرشو بده ، ...

اهوم راست میگی 

یا میتونم اول دو تا دونه بذارم تو اون مغازه بعد که فروش رفت و فروشنده دوباره خواست 

از سری بعد نقد حساب کنم .

اینجوری خوبه؟