2777
2789
عنوان

👑می خوام طلا بخرم 👑

127 بازدید | 13 پست

ب نظرتون طلا پایین میاد ، چند وقت دیگه باید صبر کنم تا قیمت طلا اوکی شه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
هیشکی نمیدونه چی بشه

آره آدم میمونه چی کار کنه تا ۵ تومن هم اومده بود ولی باز رفت بالا 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخر ماه حقوق بگیرم میخرم برامم مهم نیست بیاد پایین بره بالا

به سلامتی مبارک باشه عزیزم 

کمترین قیمتی که اومد ۶۱۰۰ بود.کی اومد تا ۵ تومن؟

چرا اومده بود چند وقت پیش 

تحلیل گرا میگن اگه توافق بشه تا ۴۸۰۰ تا ۵۶۰۰ خواهد بود قیمتشتوافقم شوست بخوره میره تا ۸۵۰۰پس هیچکس ن ...

آره بلاتکلیف موندیم چی کار کنیم 

من اون هفته خریدم نگااه قیمتم نکردم مهم اینه پوله پس انداز میشه

خب من به این فک میکنم پایینتر میخریدم گرمه طلام بیشتر میشد

من رو ۶۶۰۰ خریدم هی میگم کاش صبر کرده بودم حداقل ۵_۶ گرم بیشتر میتونستم بخرم 

خب من به این فک میکنم پایینتر میخریدم گرمه طلام بیشتر میشدمن رو ۶۶۰۰ خریدم هی میگم کاش صبر کرده بودم ...

من در حد۲۰ میل گرفتم شد ۲ و نیم گرم🥲 فرداش ۳۰۰ اومد پایین 

اینم حرفیه اما نمیشه پیش بینیش کرد