2777
2789
عنوان

دل خوشی خیلی مهمه

123 بازدید | 25 پست

فرض کن کل دنیا زیر پات باشه 

بهترین ها رو بخوری بپوشی 

بری مسافرت بخری بگردی 

ولی دلت خوش نباشه هیچوقت لذت نمیبری 

کیا درک می‌کنن حرفم رو ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
حق گفتی

سالها پیش اینو یه نفر بهم گفت 

نذری داده بود 

پرسیدم نذرت چیه 

گفت دلخوشی 

من درک نمیکردم 

میگفتم این همه خواسته تو دنیا

ولی الان درک می‌کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون سه چهار تای اولی نباشن لذت نمیبری که هیچ زجر هم میکشی 

من دیگه خیلی وقته قید دلخوش رو زدم پول و خونه ی خوب و تفریح دلخوشی میاره

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

اون سه چهار تای اولی نباشن لذت نمیبری که هیچ زجر هم میکشی من دیگه خیلی وقته قید دلخوش رو زدم پول و خ ...

همه رو دارم ولی لذت نمیبرم 

بیشتر ببینید

وقتی بری مساورت و بخری و بخوری و... دیگه پس چرا دلت خوش نباشه؟!

خدایا بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت... حتی اگه غر زدیم... حتی اگه براش گریه کردیم... و حتی اگه ازت شاکی شدیم... 💝🦩✨🌛

باهات موافقم ولی بعضیا فکر میکنن این حرفا شعاره

خدایی همه چیزای اولیه رو دارم 

ولی نمی‌دونم چرا بازم لذت نمیبرم 

قضیه همون دل خوشی هست 

بیشتر ببینید

نامه ای خیلی خیلی زیبا از سوی پروردگار❤️❤️❤️ به همه انسانها

این نامه با استفاده از آیات قرآن و خطاب به همه بشر گفته شده و محتوای آن عین واقعیت است...

بسم الله الرحمن الرحیم

سوگند به روز وقتی نور می گیرد

و سوگند به شب وقتی آرام می گیرد 

من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام.

(ضحی 1-2)

افسوس! هر کس را به سوی تو فرستادم تا به تو بگویم دوستت دارم و راهی پیش پایت بگذارم، او را به سخره گرفتی.

(یس 30)

تا اینکه هیچ پیامی از پیام هایم به تو نرسید و از و از پیامهایم روی گردانیدی.

(انعام 4)

و با خشم رفتی و فکر کردی هرگز بر تو قدرتی نداشته ام.

(انبیا 87)

مرا به مبارزه طلبیدی و چنان متوهم شدی که گمان کردی خودت بر همه چیز قدرت داری.

(یونس 24)

این در حالی بود که حتی مگسی را نمی توانستی و نمی توانی بیافرینی و اگر مگسی از تو چیزی بگیرد نمی توانی از او پس بگیری.

(حج 73)

پس چون مشکلات از بالا و پایین آمدند٫ و چشمهایت از وحشت فرو رفتند٫ و تمام وجودت لرزید٫ آن هم چه لرزشی؛

گفتم کمکهایم در راه است! چشم دوختم ببینم که باورم می کنی؟ اما به من گمان بردی! چه گمانهایی ...

احزاب 10)

تا زمین با آن فراخی بر تو تنگ آمد، پس حتی از خودت هم به تنگ آمدی و اینجا بود که یقین کردی هیچ پناهی جز من نداری،

پس در این حال من به سوی تو بازگشتم تا تو نیز به سوی من بازگردی، 

براستی که من مهربان ترین ام در بازگشتن. 

(توبه 118)

وقتی در تاریکی ها مرا به زاری خواندی، که اگر تو را برهانم با من می مانی، تو را از اندوه رهانیدم٫ اما باز مرا با دیگری شریک کردی. 

(انعام 63-64)

آری این عادت دیرینه ات بود: هرگاه که خوشحالت کردم از من روی گردانیدی و رویت را طرفی دیگر کردی٫ و هر وقت هم با سختی مواجه شدی ناامید گشتی.

اسرا 83)

آیا من از دوش تو باری که پشتت را می شکست برنداشتم؟ 

(شرح 2-3)

غیر از من چه کسی برایت خدایی کرده است؟

(اعراف 59)

پس کجا می روی؟ 

(تکویر26)

و پس از این سخن٫ دیگر به کدام سخن می خواهی ایمان بیاوری؟

(مرسلات 50)

چه چیز جز بخشندگی ام باعث شد تا مرا که می بینی خودت را بگیری؟

(انفطار 6)

مرا به یاد می آوری؟

من همانم که بادها را می فرستم

تا ابرها را در آسمان پهن کنند٫

و ابرها را پاره پاره به هم فشرده می کنم تا قطرات باران از خلال آنها بیرون آید و به خواست من به تو اصابت کند٫ تا تو فقط لبخند بزنی؛

این در حالی است که پیش از فرو افتادن قطرات باران، ناامیدی تو را پوشانده بود.

(روم 48)

من همانم که می دانم در روز روحت چه جراحتهایی برمی دارد؟

شبانگاهان روحت را در خواب به تمامی باز می ستانم تا به آن آرامش دهم و روز بعد دوباره آن را به زندگی برمی انگیزانم و تا مرگت که به سویم بازگردی به این کار ادامه می دهم ...

(انعام 60)

من همانم که وقتی می ترسی به تو امنیت می دهم.

(قریش 3)

برگرد، مطمئن برگرد، تا بار دیگر در جمع دوستان من داخل شوی و در جنت من درآیی.

(فجر 28-29)

تا بار دیگر من تو را دوست داشته و تو هم مرا دوست بداری.

(مائده 54)

و کیست راستگوتر از خدای تو.

(نسا۸۷)🌺🌺

وقتی بری مساورت و بخری و بخوری و... دیگه پس چرا دلت خوش نباشه؟!

نمی‌دونم اصلا لذت نمیبرم و دل خوش نیستم 

بیشتر ببینید
نامه ای خیلی خیلی زیبا از سوی پروردگار❤️❤️❤️ به همه انسانها این نامه با استفاده از آیات قرآن و خطاب ...

گلم همه جا این رو میزاری ؟

بیشتر ببینید
خدایی همه چیزای اولیه رو دارم ولی نمی‌دونم چرا بازم لذت نمیبرم قضیه همون دل خوشی هست

انشاالله دلخوشی هات هم زیاد بشه 

یکاری بهت میگم شاید به دردت خورد 

هررررشب ده مورد از داشته هات رو شکر گذار باش اگه خواستی بیشتر هم بگو فقط انجامش بده ببین چقدر حالت بهتر میشه کتاب معجزه ی شکر گذاری بخون

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻