2777
2789
عنوان

بخدا خدا روزی بچه ای که از روی ناگاهی میارین نمیرسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 141 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هفته پیش دختر۱۵ساله ای همین تاپیک و زده بود خانمی اومد توپید به همه به دختره میگفت چرا بی ادبی از با ...

یه مسئله جالب که توی نی‌نی‌سایت وجود داره، اینه که یه دختر ۱۵ ساله تاپیک بزنه بگه میخوام ازدواج کنم زوده یا نه، یه سری از دوستان میگن عالیه دیگه بعدش خواستگار نمیاد پس دوست‌.پ داشته باشی خوبه ؟ و ...

ولی اگر یه دختر ۲۵ ساله تاپیک بزنه بگه بی‌فکر بچه‌دار نشید، میگن تو بچه‌ای عقلت نمیرسه

استانداردهای متناقض ...

یه مسئله جالب که توی نی‌نی‌سایت وجود داره، اینه که یه دختر ۱۵ ساله تاپیک بزنه بگه میخوام ازدواج کنم ...

چی و به چی ربط میدین اخه ازدواج تو ۱۵ سالگی خودمم میگم مشکل داره ولی اینکه یه نفر بگه که ادم ندار بچه دار نشه کاملا موافقم زن و شوهر بی بچه شرف داره به اون نادان هایی که با افتخار برینن تو زندگی اولادشون

یه مسئله جالب که توی نی‌نی‌سایت وجود داره، اینه که یه دختر ۱۵ ساله تاپیک بزنه بگه میخوام ازدواج کنم ...

اول فکر کنید بعد بنویسید تورو خدا من با ۳۵ سال سن بخاطر پدر و مادر بیفکر باید دستم جلو برادر دراز باشه بنظرت اینا زشت نییت؟فقط شوهر کردن دختر ۱۵ ساله عیبه؟

چی و به چی ربط میدین اخه ازدواج تو ۱۵ سالگی خودمم میگم مشکل داره ولی اینکه یه نفر بگه که ادم ندار بچ ...

متوجه منظور من نشدید، میگم اگر یه دختر ۱۵ ساله بخواد ازدواج کنه، از نظر یه عده از کاربران عقل و بلوغش کافیه و عاقله، ولی وقتی یه کاربر ۲۵ ساله مثل ایشون تاپیک میزنه و میگه بی‌فکر بچه‌دار نشید، میگن یه سری بچه‌سال بی‌عقل اینجور تاپیک‌هارو میزنن

[QUOTE=383704577]آمار طلاق و اعتیاد چه ربطی ب بچه داره :/ مگه هر کی بچه میاره معتاده یا طلاق میگیره[/QUOT کم بچه طلاق نداریم کم بچه نداریم که خانواده هاشون فقط هنرشون زاییدن بوده بدون تربیت وآگاهی وارد جامعه کردنشون نهایت به انحراف کشیده شدن تو همین سایت طرف شوهرش همه کاره فکر بچه ای .بهتر واقع بین باشیم

درضمن یه چیز جالب من ترکم

قروه ترک هم زیاد داره ترکای دوس داشتنی محترم و بافرهنگ😃

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید
قروه ترک هم زیاد داره ترکای دوس داشتنی محترم و بافرهنگ😃

لطف داری عزیزم همه ارو که گفتی برازنده ی شماست

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بیشتر ببینید

خواهرم من وقتی سه تا بچه آوردم وضعیت مالی خوبی داشتیم که شوهرم ورشکست شد امسال من چه گناهی کرده 😔

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚