2777
2789
عنوان

بابام واسه خونه خرجی نمیکنه

389 بازدید | 29 پست

امروز ابجیم وشوهرش اومدن اومده شروع کرده به غرغر چرا به بابا نمیگی وسیله واسه خونه بخره؟(بابام اصلا مشکل مالی نداره فقط خسیسه)یه میوه ندارین توخونه در حمومون بسته نمیشه دسته شیر حموم شکسته مهتابی اتاق خراب دوهفته همیشه خاموشه،

لباسشویی خرابه دوسال اصلا درست نمیکنه قدیمی هم هست بلد نیسم همه چیزارو بادستم میشورم

گفتم مامان باید اول ازدواج درستش میکرد نه الان

گفت تو از بس هیچی نخوردی عادتش دادی بی عرضه ای و... کلا اعصابمو داغون کرد

من معدم مشکل داره زیاد نمیتونم غذا بخورم بعد فوت مامانم اینطوری شدم

امشب بابام اومد گفتم برو میوه بخر دیگه شروع کردم به غر زدن یه چک زد بم اومدم اتاق گفتم غلط کردین بچه دار شدین وقتی خرجشو نمیتونین بدین

الان باز باهاش چن روز قهر باشم آبجیم بیاد خونمون هیچی نداریم میگه چرا واسه خودت چیزی نمیخری لالی؟؟ متوجه نمیشه بابام اصلا حرفمو گوش نمیده

فامیلای پدریمم به بابام میگن خرج اضافه نکن به جا اینکه بگن واسه خونه ودختر اسکلت وبدبختت خرج کن نمیره

میفهمم منم همین مشکل رو دارم چهل کیلوام و مامانم حواسش بهم نیست وقتی هم بگم فلانی گفته لاغری برو دکتر تغذیه میگه خیلی خوبه خوش تیپی حسودی کرده اونجا خیلی میسوزم 

برابری رو باور نکن! کدوم مردی وقتی تو بری سر کار نصف کارهای خونه رو بی چون و چرا انجام میده؟! کدوم مردی وقتی تو زایمان کنی تربیت و درس و مشق بچه رو گردن میگیره؟! اگه نگران خرج هستی هم عرف و اجتماع میگه وظیفهٔ مرده هم خدایی که تو رو آفریده قبل از تو به این فکر کرده و اجرت المثل و نفقه و مهریه و شیریها و ... رو برای همین گذاشته . آزادی رو باور نکن ! آزادی ای که باعث میشه دخترها هرروز دم دستی تر بشن و حتی به مردها باج بدن تا شاید بیان خواستگاری و به ازدواج سفید هم راضی بشن در حالیکه قبلا دخترها انقدر ارزشمند بودن که یه مرد چند سال منتظر شنیدن جواب بله ازشون بمونه : هفت سال القصه بس آشفته بود ، با سگان کوی دختر خفته بود ، خدا برای اینکه تو دام این مردهای سودجو نیفتی حجاب رو گذاشته 🌸  مشکینه قوربان ابالفضل

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مادرت فوت کرده میبینه دنیا چقدر بی ارزشه برا کی جمع میکنه .خواستم بگم یکی باید به غیر از خودت نصیحتش کنه که میگی فامیلاشون بدترن همون خواهرت باید صحبت کنه باهاش

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
میفهمم منم همین مشکل رو دارم چهل کیلوام و مامانم حواسش بهم نیست وقتی هم بگم فلانی گفته لاغری برو دکت ...

منم دقیقا وزنم داغونه ماه پیش ۴۲ بودم ولی چن کیلو لاغرتر شدم

ای کاش وقتی تصمیم به بچه دار شدن میگیرن به فکر برطرف کردن نیاز مالی وعاطفیشونم باشن فک نکنن بچه عروسکه

وای مادرت فوت کرده میبینه دنیا چقدر بی ارزشه برا کی جمع میکنه .خواستم بگم یکی باید به غیر از خودت نص ...

واقعا نمیدونم واسه کی جمع میکنه 

واقعا دنیا بی ارزشه خسته شدم به نظرم مهم ترین چیز تو ازدواج دست ودلبازیه 

با مرد خسیس دوروزه نمیشه زندگی کرد 

حرف آبجیمو گوش نمیده میخوای خریدم بریم یه موقع میگه که آبجیم نیاد باما که زیاد واسم چیز برنداره

از اول اینطوری بود مامانم فقط پول جمع میکرد هیچی واسمون نمیخرید این مرده رو عادت دادالبته بعد فوت ما ...

یعنی فقط جمع میکنه!!!!😑

به نظرم کار درستی کردی که بهش گفتی اما نمیدونم واقعا چی بگم

یا تحمل کن وضعیتو یا درمیون بگذار با یک مشاور خانواده💔

خواهر بزرگت لاله با بابات حرف بزنهبگه غم بی مادری برای این دختر کافیه تو دیگه سنگین ترش نکن این مال ...

آبجی بزرگم میگه بش هر دفعه میاد خوذشم میبینه بابام کاری نمیکنه باز همه چی روتقصیر من میندازه میگه تو اگه بی زبون بازی درنمیاوردی یکم سلیطه بودی الان بابا درست شده بود هیچی نخوردی اینم نمیخره

حتی بابام واسه خودشم خرج نمیکنه فقط جمع میکنه

واقعا نمیدونم واسه کی جمع میکنه واقعا دنیا بی ارزشه خسته شدم به نظرم مهم ترین چیز تو ازدواج دست ودلب ...

چند سالته عزیزم خواهرت نمیتونه هواتو داشته باشه انشاله زودتر بری سر کار حداقل ار پس خودت بر بیای .بابات خودش چکار میکنه من هر مردی دیدم حداقل شکم ش براش مهم ه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
یعنی فقط جمع میکنه!!!!😑به نظرم کار درستی کردی که بهش گفتی اما نمیدونم واقعا چی بگمیا تحمل کن وضعیتو ...

دیگه تحمل کردم  امیدم به رفتن به خوابگاه بود که کنکورو گند زدم باید یه سال دیگ این وضعیتو تحمل کنم

اولا هی ازدواج ازدواج می کرد الان دیگه نمیگه میخوام زن بگیرم

آبجی بزرگم میگه بش هر دفعه میاد خوذشم میبینه بابام کاری نمیکنه باز همه چی روتقصیر من میندازه میگه تو ...

اینو که راست می گیه 

اگه مطالبه نکنی ،بدتر میشه 

ازش پول تو جیبی بخواه 

بگو پول بده خودم برم خرید 

،اخرش کمی سر کیسه رو شل می کنه