2777
2789
عنوان

بوی عرق

215 بازدید | 23 پست

دخترم حدود ۹ سالشه تپله عرقش خیلی بو میده دکترم برده به بلوغ ربطی نداره.اینور حموم کنه اونور یکم عرق کنه بود خیلی بدی میده

چیکار کنم بوی عرق نگیره سریع؟

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مال اضافه وزنه و البته سبک غذایی، اگه بتونی به سمت سالم خوری ببریش رفع میشه.

مام و ...هم استفاده نکن. ضرر داره برای بچه تو سن رشد.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

بعد حمومش حنا بزنه زیر بغلاش ده دقیقه بمونه بعد آبکشی کنه

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید ||

بیشتر ببینید
عزیزم مال اضافه وزنه و البته سبک غذایی، اگه بتونی به سمت سالم خوری ببریش رفع میشه.مام و ...هم استفاد ...

ممنونم عزیزم.چه چیزایی بخوره خوبه؟

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر