یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دوست دارم آزاد بپوشم شوهرم خوشش نمیاد و من نیمه آزاد میپوشم 😓
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠
من حتی بابام به منم میگه به خودت برس همیشه پول کراتین و کارای زیبایی بهم میده میگه مامانم باخودت ببر
ولی مامانم بدش میاد
البته بابامم خیلی رو تیپ و چهره حساسه
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
چون اینطور که هستین دوستتدن دارهفکر نمیکنید وقتی هردفعه بگه این کارو بکن اون کارو بکن میخواد شما را ...
من فکر میکنم دوست نداره ازش خیلی بیشتر سر تر بشم فکر میکنه اگر اینطور بشه دیگه تحویلش نمیگیرم چون همین الانم خیلی ازش قشنگ ترم و 10سال کوچیکترم. مثلا یادمه موهام چتری زده بودم یه نفر گفت ایشون دخترته. و بعد از او هیچوقت نذاشته چتری بزنم
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮