2777
2789
عنوان

چجوری بیخیال بشم بگید لطفا😭

115 بازدید | 12 پست

وقتی یادم میاد وقتی که گوشیش قایم میکرد ازم وقتی رمزش نمیگفت بهم وقتی میگفتم چرا نمیگی میگفت تو فضولی واس این نمیگم وقتی میرفت دم در وایمیستاد من لحظه به لحظه حس میکردم یه چیزی هست ولی خب نمیتونستم چیزی ثابت کنم و اون بهم میگفت تو شکاکی اگه میخوای فردا گوشیم میزارم خونه میرم 😭😤

چرا دلش اومد اخه 

من چجور بیخیال بسم فقط اینو بگید 

اخرسم گردن نگرفت من بخاطر بچه هام مجبور بودم یه فرصت بهش بدم 

ولی فقط یه فرصت 

حالا چجور بتونم دبگه به این موضوع ها فک نکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم💔

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید

بی خیال باش

دوستش نداشته باش کاری که من کردم

حتی هر روز آیه ی ۲۷ سوره ی ابراهیم رو میخونم که دوست داشتنش برام تموم بشه

اینجور مردها رو باید فقط مثل یه عضو خانواده اونم بخاطر تعهدی که آدم نسبت به بچه هاش داره در کنارشون زندگی کرد.از خدا خیلی کمک بخواه اگه تازه فهمیدی یه دو سه ماهی اذیت میشی طبیعیه ولی بعدش اوضاع بهتر میشه

بی خیال باشدوستش نداشته باش کاری که من کردمحتی هر روز آیه ی ۲۷ سوره ی ابراهیم رو میخونم که دوست داشت ...

چجوری مگه میشه بدون هیچ حسی تو یه رابطه بود 😔من اذیت میشم اره تازه فهمیدم 

چجوری مگه میشه بدون هیچ حسی تو یه رابطه بود 😔من اذیت میشم اره تازه فهمیدم

اولش اینجوریه حست 

ولی بعد اگه ببینی که همچنان ادامه داره خیلی راحت تر این کارو میکنی ببین در مورد خودم شوهرم دور و برمه پولاش دستمه و هر چی بخوام خرج میکنم  و چیزی نمیگه بهم ماشین زیر پامه بهر حال تاوان کارش رو اینجوری داره میده.شما هم اگه ادامه داد یه همچین امتیازاتی بگیر.شوهر من هم مثل شوهرت در حد چت و تلفنه و میدونم جنسی نیست.اما نمیدونم این چه کرمیه که دارن؟

اولش اینجوریه حست ولی بعد اگه ببینی که همچنان ادامه داره خیلی راحت تر این کارو میکنی ببین در مورد خو ...

اها پس شوهرت باز الان ادامه میده و تو چون موقعیت خوبی داری چیزی نمیگی 

ولی شوهر من منو از همه جا محدود میکنه ولی خودش این غلط کرده 

😭شوهر منکه میگفت پشیمون شدم و کلی عذر خواهی کرد ولی من دلم آذوم نمیشه دارم ذره ذره میمیرم انگار

ببین شوهر من از نظر خودش خیانت نمیکنه میگه همکارام هستن و رابطه مون کاریه و احساسی نیست ولی به نظر من اینا چرت و پرته