2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم امیدوارم این موضوع توی روحیه اش تاثیر منفی نذاره.و همچنین امیدوارم خیلی زود یه بخت خوب براش پیدا بشه و خوشبخت بشه..... سعی کن دلداریش بدی و بگی خیلی خوب شده که زود جدا شده ....
مامان مینا و رضا اصلا نگران نباش

اتفاقا خیلی خوب کرده که از همچین مردی زوده زود جدا شده

الان دیگه نظر خیلیا به مطلقه ها عوض شده

و مطمئن باش هنوزم خواستگارای خوبی خواهد داشت

ایشالا خوشحال و خوشبخت بشه.
تــــــــــــــــــــــــو را آزاد مـــی خـــــــواهــــــــــــــــــــم...
عزیزم باید خدارو کشر کنین که زود تموم شد
دختر عمه منم با من عروسی کرد متاسفانه اونم این مشکل رو داشت و 5 ماه بعد جدا شد
انشالله خواهرت در آینده نزدیک خیلی خوشبخت بشه
آنوشای نازم 19/11/91 با اومدنش زندگیمون و شیرین تر کرد
وای عزیزم خدا رو شکر کن زود تموم شد ، یکی از دوستای صمیمی من ده سال پیش با همچین مردی ازدواج کرد، ازهمون شب اول گفت بابا این مشکل داره ، ولی اون موقع تو خونواده سنتی که داشت کسی جدیش نگرفت ، همه گفتن تو باید درستش کنی ! تو زنی ! حتما یه کاری میکنی سردبشه ! تا جاییکه شش ماه بعد از عروسی رفت جراحی کرد تا مشکل حل بشه ، و دکترش هم تایید کرد که مشکل از همسرشه ولی خونوادش مانعه جداییش شدن ، یک سال بعد هم بچه دار شد و دومی رو هم ناخاسته گیرش اومد ..... الان این بنده خدا مثال زنده ی سوختن و ساختنه ! نه دیگه می تونه جدا بشه و از بچه هاش دل بکنه و نه با این شوهر زندکی درست و حسابی داره ....... اصلا نگران نباش ، انشالا به زودی خوشبختی خواهرت رو میبینی عزیزم
خیلی ناراحت کننده است. خوب کرد زود جدا شد. برا بعضیا همچین قابل درمان هم نیست. تازه مردای اینجوری همیشه زناشونو میزنن!!! من غیر از این ندیدم. تازه یه بنده خدا میشناسم بیشتر از ده ساله داره با شوهرش همینجوری زندگی میکنه!!!! چند وقت پیش از شدت افسردگی بیمارستان روانی بستری شد. بهش چند بار شوک وارد کردن!!! تازه خودش هم خوشکله هم تحصیل کرده و شاغل ... کاش یه ذره از عقل خواهر شما رو داشت....
پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...