2777
2789

مه مغزی گرفتم چیزی برام شفاف نیست وضوح ذهنی ندارم چیزی یادم نمیمونه دو دقیقه نمیتونم تمرکز کنم اگر کسی این علائم داشته خوب شده بگه با چه روشی

برای این بهشت اجباری ..... ولی من همیشه دوست دارم بیب🤍🥂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلن انقد کتاب میخوندم الان دو خط نمیتونم تمرکز کنم 

فیلم دیدن ک بهترین تفریحم بود اصلن نمیتونم ببینم مدام در حال ديدن فیلم دارم رد میکنم 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

روانشناسشنیدم مه مغزی بعد یه دوره افسردگی پیش میاددر کل به روانشناس کار بلد خیلی خوبه

شاید ولی افسردگی نداشتم فقط یه رژیم فستینگ گرفتم ۲۰ ساعته و بعد اون این طوری شدم دوماه هروز فست بودم

وا منم اینطوریم سر نماز بعضی چیزا یادم میره فکر کردم بخاطر مشغول بودن ذهنمه

اخه اصلا مشکل اینه که مغزم مشغول نیست مشکلی ندارم فکر خاصی ندارم فقط بعد یه رژیم فست ۲۰ ساعته این طور شدم

من قبلن انقد کتاب میخوندم الان دو خط نمیتونم تمرکز کنم فیلم دیدن ک بهترین تفریحم بود اصلن نمیتونم بب ...

یکی از تاثیرات فضای مجازی و اینترنت گرفتن تمرکز ادم هاست همه اینجوری شدن ... چون همه چی داره به سمت کوتاه شدن و سطحی شدن میره و قصدا دارن تمرکز آدما رو میگیرن یکیش اینستاگرام ... کلیپ های ۶۰ ثانیه ! استوری که بعد ۲۴ ساعت پاک میشه اکسپلوری که رنگارنگ و از همه موضوعات کلیپ های کوتاه داره مغز میبینه دوپامین ترشح میکنه و عادت میکنه به نتایج خیلی خیلی زود ... دیگه مغزت قبول نداره بشینی یک هفته رمان بخونی یا مثلا مهارت یاد بگیری چیز خیلی سریع میخاد 

Gözdenuzakolangönüldendeuzakolur

منم از زمان کرونا که از درس دور شدم و همش سرگرم گوشی شدم اینجوری شدم سعی کن حتما از گوشی دور باشی بیشتر کتاب بخون نماز یا قران بخون حتی اگه اعتقاد نداری چون در کل به تمرکز کمک میکنه مخصوصا نماز. مشکل هورمونی داری؟

شاید ولی افسردگی نداشتم فقط یه رژیم فستینگ گرفتم ۲۰ ساعته و بعد اون این طوری شدم دوماه هروز فست بودم

لامصب رژیم خیلی عوارض داره.منم یه مدت رژیم گرفتم ریزش مو دارم.پا درد شروع شده.هر روز پادرد دارم.چشام ضعیف تر شده 

یکی از تاثیرات فضای مجازی و اینترنت گرفتن تمرکز ادم هاست همه اینجوری شدن ... چون همه چی داره به سمت ...

ببین ب ی حدی رسیدم ک اونام برام جذابیت ندارن

فک کنم خیلی حالم خرابه 

متن هایی ک میبینم دوکلمه از خط بالا دو کلمه از وسط و دوکلمه از آخر و پیدا میکنه مغزم و بهم ربط میده حتی متن های کوتاهم نمیتونم کامل بخونم

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

ببین ب ی حدی رسیدم ک اونام برام جذابیت ندارنفک کنم خیلی حالم خرابه متن هایی ک میبینم دوکلمه از خط با ...

یعنی کلا از فضای مجازی دوری و این مشکلو داری؟ روزی چند ساعت به اینترنت وصلی؟

Gözdenuzakolangönüldendeuzakolur