بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قبلن انقد کتاب میخوندم الان دو خط نمیتونم تمرکز کنم فیلم دیدن ک بهترین تفریحم بود اصلن نمیتونم بب ...
یکی از تاثیرات فضای مجازی و اینترنت گرفتن تمرکز ادم هاست همه اینجوری شدن ... چون همه چی داره به سمت کوتاه شدن و سطحی شدن میره و قصدا دارن تمرکز آدما رو میگیرن یکیش اینستاگرام ... کلیپ های ۶۰ ثانیه ! استوری که بعد ۲۴ ساعت پاک میشه اکسپلوری که رنگارنگ و از همه موضوعات کلیپ های کوتاه داره مغز میبینه دوپامین ترشح میکنه و عادت میکنه به نتایج خیلی خیلی زود ... دیگه مغزت قبول نداره بشینی یک هفته رمان بخونی یا مثلا مهارت یاد بگیری چیز خیلی سریع میخاد
منم از زمان کرونا که از درس دور شدم و همش سرگرم گوشی شدم اینجوری شدم سعی کن حتما از گوشی دور باشی بیشتر کتاب بخون نماز یا قران بخون حتی اگه اعتقاد نداری چون در کل به تمرکز کمک میکنه مخصوصا نماز. مشکل هورمونی داری؟