2777
2789
عنوان

دکتر گفت بچه چهار ماهت باهوشه که شیر نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 5313 بازدید | 291 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا نداره هیچ علامتیچند تا جوش وقتی دوماهش بود رفتیم روستا رو سینه اش زد بخاطر اب اونجا بود بنظر ...

استارتر علایم بچت خیلی به حساسیت ب پروتیین گاوی میخوره و به نظرم یه مدت رژیمشو بگیر بچت از این رو ب اون رو میشه هم شیر خوردن هم تغذیش

دکتر پیمان نصری اصفهان به داد من رسید علایمش مشابه بچه شما بود و توی ۳ هفته خوب شد

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
جدی؟؟ چند ماهش بود؟حساسیت به لاکتوز داشت؟؟ودقیقا اولین چیزی که دادی چی بود چجوری دادی با چی قاطی کرد ...

نه حساسیت نداشت ب چیزی

برای دوسال و نیم پیشه یادمه بهش اول پوره سیب زمینی و هویج دادم کمی با شیر خودم رقیق کردم 

بعد کم کم چیزای دیگه میدادم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰تاریخ ۷/۳/۴۰۴ وزن ۷۸... وزن هدف ۶۸

بدتر گیجم کرد

چند وقت شیر نخورد؟ 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیشتر ببینید
منم دخترم رفلاکس شدید داره چهار ماهشه خودم صبحا بهش بسکوییت میدم با شیر خشک قاطیش میکنم ابکی شه سیب ...

بیسکوییت نده 

عادت بد غذایی از همین جاها شروع میشه

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️