اخه دختره کلی ادعاش میشه شوهرشو دوس داره همیشه استوری عاشقونه برا هم میزارن بعد اومده بود به شوهر من ابراز علاقه کرده بود و از شوهرش بد گفته بود باورم نمیشهه اصلا باورم نمیشه خدایا کمکم کن😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا برای خودت دردسر و اعصاب خوردی درست میکنی دختر خوب؟
الان شر راه بندازی باید جداشی،میتونی جداشی؟؟؟میتونی بگذری از زندگیت؟
یا میخوای آتیش بپا کنی و حرمت بشکنی و تهش بشینی با همین آدما ادامه بدی؟
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦
امیدوارم زودتر آرامش پیدا کنی و به حالت طبیعی زندگی برگردی
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦
تو این موضوع رو از کجا متوجه شدی که به شوهرت چیا گفته ؟
کاربر آقا هستم 😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
مگه گفته بیا با هم باشبم؟شتید فقط خوایته درد دل کنه .زن عموی منم همیشه بد عمومو به بابام میگه جلوی مامانم به بابام میگه تو خوبی .بیستر حالت گلگی از شوهرشو دارهدمیخواد بگه یعنی شوهر منم نصیحت کن
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا