2777
2789

بچه عزیز ترین موجود هست مخصوصا برای مادر 

و این هم شیرین و هم ترسناک 

چون خوشحالی اون خوشحالی تو هست و غم و درد و ناراحتی اون صد برابر بیشتر هم برای تو هست 

و خب میتونه باعث رشد و تعالی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بايد از اوناي ك بچه نوجوان و جوان دارن بپرسي چون دردسرشون بيشترهبچه هاي كوچيك خوشمزه هستن

والا بچه بیشتز اذیت داره 

مریضی گریه شب بیداری و....

جایی نمیتونی بری 

بزرگ میشن بهتره

پسرم ۹ سالشه فعلا که از بچگیش خیییلی بهتر شده و من آزادتر 

حالا نوجوون بشه دیگه نمیدونم 

به نظرت چرا؟ ممکنه واسه این باشه برای خودت وقت نمیزاری یا به خودت نمیرسی

ن ب نظرم فقط یه دلیل داره اونم بیماری پسرمه ک باعث میشه هر روز ببینم کسی ک حاضرم جونمو بدم تا خار ب پاش نره با بقیه ی بچه ها فرق داره و عذاب میکشه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بیشتر ببینید
سختی هایش خیلی هست؟ طاقت فرسا یا نه میشه تحمل کرد و خوش گذشت

بستگي به بچه داره

بچه من بشدت ناآرام و ریفلاکسی نق نقو شب بیدار و همش مریض و خییلی اذیت شدم 

ولی بچه های آروم اونقدری اذیت ندارن میتونی کنارش خوش بگذرونی

عزیزم انشاالله خدا شفا بده و روز به روز شاهد موفقیت هایش باشی

ممنون عزیزم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بیشتر ببینید
والا بچه بیشتز اذیت داره مریضی گریه شب بیداری و....جایی نمیتونی بری بزرگ میشن بهترهپسرم ۹ سالشه فعلا ...

اره خودت راحت ميشي فيزيكي

ولي فكرت بيشتر درگير ميشه چون ديگه تنهايي وارد اجتماع ميشه بايد نتيجه تربيت بچه رو بيينه 

هیچ وقت نتونستم خودم رو قانع کنم و به اون مرحله برسم که مادر بشم 

فکر آینده ش 

فکر همه چیزش 

حتی اینکه آیا دوست داره به این دنیا بیاد؟ 

این خانواده رو دوست داره؟ 

میتونم بهش کمک کنم استعداد هاش رو بشناسه 

میتونم بهش کمک کنم رسالتش رو بفهمه؟ 

می‌تونه آدم شادی باشه؟ 

و خیلی چیزهای دیگه 

من و همسرم خودمون انتخاب کردیم فرزند نداشته باشیم 

و هر روز راضی تریم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

بعد بچه ولی درکل 

من زندگیم فرق چندانی نکرد چون شوهرم خوب نیست یعنی از بعد عروسی متوجه شدم توچه چاله ای افتادم😔 ولی چون میخواستم بمونم و جدانشم بچه آوردم ک البته روحیه م یکم بهترشد الانم جونم ب نفس بچه هام بنده 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید