2777
2789

قبل بچه خیلی خوشحال بودم اما بعد بچه با اینکه جونمو براش میدم و یه ثانیه تو خونه نباشه مثل اسپند رو اتیشم اما دیگه از ته دل نخندیدم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

من ک ن بچه دارم نه ازدواج کردم ولی زندگی خواهرامو میبینم میگم من چقد راحت تر و بی دغدغه تر از اینام

هرجایی نمیتونن برن هرکاری نمیتونن کنن خیلی از خودشون باید بزنن ب خودشون نمیتونن برسن تحمل همه اینا برام غذابههه

با بچه سبک زندگی عوض میشه یعنی ما کلا ۴ مرحله زندگی داریم یکی بچگی یکی از بلوغ تا ازدواج یکی از ازدواج تا فرزند اوری و یکی هم فرزند اوری تا مرگ ...هرکدوم یک سبک زندگی دارند ... مثلا بچه که میاد اکثر کارها خانوادگی میشه دیگه خانواده است که مهمه دوست و اینا کمرنگ میشن زندگی میره حول محور خاله دایی عمه مادربزرگ

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید
زندگی بعد بچه واقعا شیرین تره ؟

نه بابا.  بعد بچه کامل می ری تو نقش یه مادر. که اغلب اوقات خسته است

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
قبل بچه خیلی خوشحال بودم اما بعد بچه با اینکه جونمو براش میدم و یه ثانیه تو خونه نباشه مثل اسپند رو ...

به نظرت چرا؟ ممکنه واسه این باشه برای خودت وقت نمیزاری یا به خودت نمیرسی

بعد بچه 🥰

یه وقتایی باخودم میگم قبل مهراد چیکار میکردیم واقعا

زندگیییی خیلی شیرین تر میشه 

سخته اما به شدت شیرینه 

هدفامون بزرگ تر میشن ..

تلاشهامون بیشتر..

البته من بااین روحیه ای ک دارم بیشتر با پسرم بزرگ شدم..

همه چی و تجربه میکنیم و خوش میگذرونیم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بعد بچه 

با بچه همه چیز پر رنگ تر میشه ، عشق و دوست داشتن و همچنین غم‌ 

بعد بچه تازه میفهمی قلبت چقدر گنجایش داشته برای عاشق بودن و هم‌چنین نگران یا غمگین شدن برای یه نفر.

منم خیلی به شوهرم وابستم ولی اون اصلا اینطور نیست و محبتم نمی کنه به نظرت بعداً بچه جبران می کنه این ...

نمیگم کاملا جبران میکنه...

به هرحال آدم از شوهرشم انتظار محبت داره

اما خب شاید تا حدودی جبران کنه

ولی وجود بچه باعث رشد میشه...آدم دیگه کمتر ناراحت میشه،سختگیری کمتر میشه

بخاطر بچه یه جاهایی گذشت میکنی هم تو هم شوهرت

نه اصلا فکر نکن شیرین تر میشه

مشکلات میتونن چند برابر بشن اگر همسرت همراه نباشه

البته من برگردم عقب باز هم مادر شدن رو انتخاب میکنم

ولی اینکه فکر کنیم شیرین تر میشه و .... حرفهای اشتباه هست

تو یه هفته اول که نخوابیدی می فهمی چقدر شیرینه 😂

با این انتظارات پیش نرید .... واقع بینانه به قضیه نگاه کنید

مسئولیت بزرگی هست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید