یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم شرایط زندگیم سخت بودمطمعنم اگه بچم بدنیانمی اومدکارم به طلاق میکشیدالبته بگم بعدزایمانم خانواده شوهرم خیلی اذیتم کردن خداازشون نگذره محبت شوهرندیدم ولی پسرم شده معجزه زندگیم دلیل حال خوبم بهترین رفیقم که دیگه احتیاج به هیچکس ندارم
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
یعنی اون درگیر بودن و سختی هایش بازم می ارزه با وجود شیرینی بچه منظورتون درست متوجه شدم؟
اره ببین قبل بچه تو برات یه چیزی بخرن سورپرایز بشی چقدر خوشحال میشی خب وقتی بچه میاد وقتی براش یه اسباب بازی میخری یا میخنده یا حرف میزنه و اینا انگار چند برابر اون ادم خوشحال میشه من خودم هیچ وقت قبل بچه فکر نمیکردم واسه اینکه مثلا یه اسباب بازی برای بچم خریدم و اون داره باهاش بازی میکنه صبح تا شب هی نگاهش کنم ذوق کنم بالا پایین بپرم😂 البته مریضم بشه همونقدر سخته دیگه حاضری خودت تیکه تیکه بشی اون یه خار به پاش نره
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲