2777
2789
عنوان

کسی جواب نمیده

236 بازدید | 32 پست

ازیکی4روزه بیخبرم.. هرچی زنگ پیام میدم ج نمیدن گوشی دست یکی هست اما ج نمیده.. توعید دوروز جواب نداد مشخص شد مریض وکما بوده. باشناختی که دارم حدس میزنم اتفاقی افتاده.. فقط یه خبر میخام.. اگه خودش رفته بهم بگه منتظرش نمونم شاید خدایی نکرده اتفاق بدی افتاده.. نمیدونم. خستم از چشم انتظاری برا برگشتش.. انقد خوب بود نمیتونم فراموشش کنم هیچ بدی هم نکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب ایتا تل چن روز نری میزنه اخرین بازدید یه هفته پیش. ولی ایجور نشده مشخصه کسی میاد

دیگه بنظرم زنگ نزن پیگیر نشو تا خودش زنگ بزنه ،اگرم گوشی دست خودش نباشه میاد میبینه زنگ زدی نگران شدی پس باید بعدش بهت خبر بده 

اگرم دست کسی باشه واقعا غیر خودش چرا نباید جواب بده لااقل ی کلام حرفی بزنه

بعدم آدم رمز گوشیشو ک ب کسی نمیگه ک بیاد اونم بچرخه تو برنامه هاش

باید کمی دیوانه‌تر باشیم اگر نه ،دیوانه خواهد کرد ما را زندگانی

از آدمایی ک بی خبر میذارن میرن و بلد نیستن بهت اطلاع بدن ک نگران نباشی بشدت فاصله بگیر  ضربشو فقط تو میخوری ،ک همش باید نگرانو چشم انتظار بمونی

من خیلی خرم خیلی.. کلی گریه کلی استرس.. کلی پیام زنگ.. همین الان اس داده فقط سلام خوبی....

ببین ازش بپرس دلیل نبودشو اگ‌منطقی بود ک هیچ اگ نبود تمومش کن چون این ادم برات ارزشی قائل نیست ک نگرانت گذاشته

من خیلی خرم خیلی.. کلی گریه کلی استرس.. کلی پیام زنگ.. همین الان اس داده فقط سلام خوبی....

جواب اون همه زنگو پیام اینِ فقط😑😑😑

از آدمایی ک بی خبر میذارن میرن و بلد نیستن بهت اطلاع بدن ک نگران نباشی بشدت فاصله بگیر ضربشو فقط تو ...

دقیقا 🤌

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

جواب اون همه زنگو پیام اینِ فقط😑😑😑

بخدا میگه بیمارستان بودما مهره پنجمم دررفته ها.. دروغ نمیگه.. ولی از سردبودنش بدم اومد هرچقدم بیحال ومریض خب میگف سلام زهرا خوبی.. میدونی من قیدشو زده بودم چهارروز خودش دوباره پیام داد..